I dit TV i aften: Den store skønhed

Middag med Bloggers Delight og lidt om “bloggerlivet”

IMG_1159

Det lyder måske lidt underligt, men nogle gange glemmer Sissel og jeg, at vi er bloggere. Forstået på den måde, at det at blogge er blevet et professionelt erhverv for rigtig mange både i udlandet og i Danmark. Girls on Film har for os altid blot været en sjov fritidsbeskæftigelse (dog nogle gange en tidskrævende én af slagsen), og vi har altid ladet vores fuldtidsjobs kommet i første række. Derfor varierer det efterhånden (desværre) også ofte, hvor mange indlæg vi får produceret, idet vores jobs tit kræver meget tid og energi. Så selvom vi elsker vores lille sidegesjæft her Girls On Film, så betegner vi os aldrig selv som bloggere, når folk spørger, hvad vi arbejder med.

Vi kan også godt afsløre, at Girls on Film ikke just er en indbringende affære, da det er meget sjældent, vi laver sponsorede indlæg. Vi får dog ofte gratis biografbilletter og streamingabonnementer og nu og da også invitationer til film/tv-events, så vi klager bestemt ikke. Men der er meget langt til at vi ville kunne leve af det. Film og tv er en niche, vi har valgt at fokusere på, og selvom vi for det meste er personlige i vores blogindlæg, har vi ikke lyst til at skrive om andre aspekter af vores liv (eller andre produkter). Vi elsker, når andre gøre det. Det er bare ikke rigtig noget for os, som det ser ud lige nu. Giver det mening?

I de sidste to år har vi været en del af bloggernetværket Bloggers Delight. Det er et samarbejde, vi er meget glade for, men det er sjældent vi er i kontakt med kontoret eller de andre bloggere i netværket. Derfor greb vi også muligheden for at hænge lidt ud med vores “bloggerkollegaer” onsdag aften, hvor Bloggers Delight havde inviteret til middag på Köd Vesterbro og drinks på Le Bambole.

Det var en super fin aften med masser af vin, godt kød, drinks og dans, og vi kan godt afsløre, at vi begge havde lidt ondt i hovedet dagen efter. Vi håber i øvrigt rigtig meget på at vinde Restaurant Köds konkurrence om en gratis middag med nedenstående foto af Sissel, som vi har lagt op på vores Instagram (girlsonfilm_blog). Wish us luck! :)

IMG_1168

/Stine

 

 

 

 

 

 

 

 

8 kommentarer

 • Pernille S

  Hej,
  Jeres holdning til blogging giver rigtigt fin mening for mig – jeg forstår jer fuldt ud! Og eftersom I også er rigtigt gode til at skrive om tv og film (ikke at jeg aner, hvordan det ville være hvis I også skrev om jeres privatliv osv.. :)) så er det jo bare det I skal fortsætte med – det er bl.a. en af årsagerne til, at jeg stadig læser med på 2-3. år – det skal ikke misforstås, men ind i mellem går der bare lidt for meget “privatliv” i nogle blogs, og fjerner fokus fra at det rent faktisk er en boligblog, eller som her – en film/tv blog. Giver det mening?
  Bottom line er ihvertfald (som altid): keep up the good work! :) Og god lørdag! Kh Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Dejligt at høre, og vi forstår 100%, hvad du siger, Pernille. Og endnu mere dejligt at du stadig hænger på som fast læser! Det er vi SÅ glade for! Rigtig god weekend til dig :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fulgte misundeligt med på Instagram i torsdags! 😊 Jeg blogger også selv inden for film- og tv-nichen, og selvom jeg gerne vil gøre bloggen til en del af mit professionelle virke, synes jeg det er svært at få skovlen under projektet ift. de sponsorsamarbejder, der jo nu engang er nødvendige for at kunne leve (delvist) af skriverierne. Det må være SÅ fedt at være en del af et netværk, hvor man kan udveksle erfaringer – uanset om bloggervirket er en hoved- eller en bibeskæftigelse. Gid det var mig! 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hej Merete. Dejligt at høre fra en fellow-blogger :). Tv- og filmbranchen er meget langt bagud ift sponsorsamarbejder, hvis man sammenligner med fx mode- og skønhedsbranchen. Det er et helt andet game! Til gengæld synes jeg nu også det er befriende at slippe for at tage billeder af sig selv hele tiden mm. ;)
   Men ja netværket er rigtig fedt, selvom Sissel og jeg egentlig bruger det alt for lidt.
   God vind med bloggen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var en fornøjelse at møde jer! Selvom vi var lidt (læs: meget) beduggede 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Lige over Freja :). Ja puha den var hård torsdag morgen ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fanny

  Hej. Det giver helt fin mening :) Man kan mærke i vil det, når der så kommer indlæg, og det synes jeg er fedt. Jeg vil gerne vide, hvordan i egentlig kender hinanden og hvordan i kom på at starte bloggen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hej Fanny. Det kunne være vi skulle lave et indlæg om det på et tidspukt :). God idé!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften: Den store skønhed