Open Air i Kongens Have

Breaking! Netflix bekræfter sæson 2 af Making A Murderer!

ZZ3EC444AB

I vinters var sagen om Steven Avery på alles, eller i hvert fald de flestes, læber. Jeg selv bingede samtlige afsnit af Making A Murderer på en weekend og kunne i det hele taget ikke sådan lige slippe historien. Ikke lang tid efter kom Investigation Discovery med en opfølgende dokumentar, Steven Avery: Innocent or Guilty, der desværre ikke bød på megen afklaring. Men! Nu har Netflix netop tilkendegivet, at der kommer en sæson to af dokumentarserien. Optagelserne er gået i gang og som sidst er det med Laura Ricciardi og Moira Damos som executive producers og instruktører. Hvornår Making A Murderer vender tilbage til skærmen er stadig uvist, men vil skal nok holde jer opdateret.

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Open Air i Kongens Have