Konkurrence: Vind goodiebag fra HBO Nordic

Vinderen af HBO Nordic-konkurrencen

o-LEONARDO-DICAPRIO-facebook

Tak for alle jeres fine besvarelser til vores HBO Nordic-konkurrence. Jeg er glad for at vide, at jeg ikke er den eneste, der kan lide at binge serier om sommeren. Og jeg fik helt lyst til at se flere efter at have læst alle jeres gode bud på sommervenlige serier.

Vi har ved lodtrækning fundet en vinder. Det blev Caroline med dette svar: Det må være min yndlingsserie girls. Er en sæson bagud grundet en meget hård eksamensperiode og ville derfor være perfekt at bruge min to måneders sommer på at gense og se den fantastiske serie inden start på kandidat :) Krydser fingre :)

Caroline, der er en mail på vej til dig.

/Stine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind goodiebag fra HBO Nordic