Den dag jeg mødte Ethan Hawke

Vind billetter til Hundeliv

hundeliv

Juhuuu! Så er det konkurrencetid! Denne gang kan I vinde billetter til René Frelle Petersens debutspillefilm, Hundeliv. Filmen handler om Sofia, der sammen med sin halvsøster Olivia bor i en gammel campingvogn bag familiens bodega et sted i Udkantsdanmark. Søstrene chikaneres dagligt af deres far og en dag bliver det for meget for Sofia og Olivia, der beslutter sig for at flygte.
Vi har 2 x 2 billetter på højkant og alt du skal gøre er at smide en kommentar her på indlægget om, hvem du gerne vil have med ind og se filmen og hvorfor. Vi udtrækker de to vindere på onsdag kl. 12.00. Held og lykke! ;)

25 kommentarer

 • Catharina

  Jeg vil tage min søster med ind at se filmen. Hun har nemlig været ude at rejse de sidste tre måneder, og kommer hjem i slutningen af denne måned. Jeg glæder mig sådan til hun kommer hjem, og vil elske at kunne byde hende velkommen hjem med en biograftur. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten

  Kunne da godt bruge en biftur med kæresten :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åh den vil jeg gerne se! Og jeg vil tage min søster med, da vores opvækst også var et værre hundeliv. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg vil tage min studieveninde med. Vi læser begge film- og medie og er i gang med at skrive speciale. Det kunne være godt med en biograftur som overspringshandling – og så er det jo altid fagligt relevant at se film ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg vil tage min veninde Sofie med. Jeg tror lige at det vil være en film for os:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Jeg vil tage min mand med i biografen. En gang var vi altid up to date med de film der gik i biografen. Især danske film, for jeg elsker danske film! Efter vi har fået børn, er det som om at genren har ændret sig lidt til animation, så jeg tænker det ville være godt til os med en tur i biffen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Flintholm

  Jeg ville overraske min skønne søster med en tur i biffen! Det ville hun uden tvivl sætte pris på :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lone

  Jeg vil forære de 2 billetter til mine søde forældre og så tilkøbe en tredje billet, så jeg kan tage med dem ind i filmens univers. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg vil tage min barndoms venninde med ind og se den. Der er bare noget særligt ved at se en film i biffen i stedet for hjemme i stuen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg vil tage min søster med ind og se filmen. Det er længe siden vi har gjort noget sammen og søstertid er noget der skal prioriteres.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura P

  Jeg ville tage min veninde Rie med, hun er min faste biografmakker og vi har lige talt om at den her film lyder spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Arvad

  Jeg ville tage bedstevennen Lars Lynge Kjær med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H.

  Jeg vil tage min kæreste med ind og se filmen, da vi (og især ham!) trænger fra et lille afbræk fra hverdagen, som står på sene arbejdsdage (for mit vedkommende) og mangel på jobs at søge (for hans vedkommende).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Min søster – min aller-bedste-bio-buddy! Fordi hun er den bedste at gå i biffen med – så enkelt er det ;) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aase

  Jeg skal da ind og se “Hundeliv” sammen med min mand, fordi vores søn og svigerdatter er statister i filmen. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christian

  Det er alt for længe siden, at jeg har været i biografen med kvinden min. Nu har jeg mulighed for at overraske hende med en tur i biffen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen

  Jeg tager gerne en af mine gode venner med i biffen, og så er det på tide, at sofa og fjernsyn bliver skiftet ud med et blødt biografsædet og et stort lærred. ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg vil tage min søde mutter med ud på en biodate.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valløe

  Min kæreste og jeg støtter gerne op om danske film, så vi skal da afsted. At den samtidig er optaget i nærheden af, hvor vi bor, gør det kun sjovere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja

  Jeg vil tage min mand med i biografen. Vi har hørt en masse godt om denne film, så “Hundeliv” står øverst på vores liste over biograffilm, der skal ses.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Kristin

  Jeg vil tage min dejlige veninde, Dorte, med ind og se filmen. For et par uger siden inviterede hun mig med i bio for at se Dig før mig – som vi iøvrigt begge var meget begejstrede for – så nu er det vist min tur til at invitere hende😉 Håber, at jeg er heldig😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg vil gerne overraske min søster med en tur i biografen, da hun har fortjent lidt forkælelse i en turbulent tid……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Jeg vil rigtig gerne have min gode veninde Sophie med ind at se den. Hun har ikke snakket om andet i 2 uger, så det kunne være rigtig dejligt at overraske hende med billetter til filmen! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Min dejlige kæreste er netop blevet student og fortjener absolut en tur i biografen oven på eksamensræs. :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil gerne have min veninde Trine med, inden hun tager til England et helt halvt år!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den dag jeg mødte Ethan Hawke