Vindere af billetter til Hundeliv

Konkurrence: Vind goodiebag fra HBO Nordic

Skærmbillede 2016-06-26 kl. 11.58.04

Konkurrencen er lavet i samarbejde med HBO Nordic.

God grå søndag. Vi har en lille fin præmie til jer i dag. Vi udlodder nemlig dette perfekte sommersæt, der består af 2 mdr. gratis abonnement til HBO Nordic, en termokop og en powerbank til mobiltelefonen, til en heldig vinder.

Det med at binge serier er måske mest noget, man forbinder vinteren med, men jeg kan nu også meget godt lide at se serier om sommeren. Gerne sådan sidst på aftenen, når mørket er faldet på og luften i stuen stadig er dejlig sommervarm. Eller på en grå og regnfuld julieferie dag er det altså også ganske rart at kunne snuppe et par afsnit.

For at vinde præmien skal du svare på: Hvilken serie er den ultimative serie at se om sommeren og hvorfor? Vi trækker en vinder på tirsdag, den 28. juni, kl. 12.00.   Konkurrencen er nu slut. 

På HBO Nordic er der heldigvis en masse gode ting at vælge imellem denne sommer. Personligt ser jeg frem til at skulle se disse titler på streamingtjenesten:

Den ret hypede Mr. Robot om computerhackeren Elliot kan nu endelig ses i Danmark. Hele 1. sæson bliver tilgængelig på fredag den 1. juli. Yeah!

Musikserien Roadies, der giver en del associationer til den geniale film, Almost Famous. Det er da også Cameron Crowe, der har instrueret dem begge, så det giver fuldt ud mening. Serien får premiere i morgen mandag den 27. juni.

Jeg synes virkelig, at det var ærgerligt, at Looking ikke blev fornyet med en 3. sæson. Til gengæld giver HBO os nu Looking: The Movie, så vi endelig kan få en ordentlig afslutning på Patrick, Augustin og Doms liv i San Francisco. Filmen får premiere den 24. juli. Et must-see i min optik!

God søndag!

/ Stine

44 kommentarer

 • Maria

  SATC – uden tvivl! Fordi der bare er en helt særlig stemning og minder når jeg ser den. For jeg har set den mange gange. Og med forskellige gode mennesker ved siden af. Med franske undertekster inden udvekslingsophold, og i Lyon som et trygt gensyn med noget velkendt midt ialt det nye. Nemt og ligetil på iPaden med HBO. Og så liiige The Affair, Nurse Jackie og jeg kunne blive ved …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Laugesen

  For mig ville den ultimative serie være Sex and The City. En rigtig god tøse serie, som jeg ville kunne se nu når vejret ikke er alt for godt. Ventetiden inden ferien er lang, så det ville være en god tidsfordriv :-) Håber jeg er den heldige vinder. Elsker en god kop kaffe imens jeg ser mine ynglings serier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Lyder måske mærkeligt men jeg vil sige krimier som fx Criminal Minds – det er nemlig ikke nær så uhyggeligt at se når det er lyst udenfor :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Riber

  Jeg har efterhånden set de fleste serier, så jeg vil gerne se den nye serie Casual på HBO. Derfor håber jeg meget at blive den heldige vinder :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Den ultimative sommer-binge-serie må for mig være Girls! Jeg har aldrig set serien, men den er på min liste, og så tager jeg et halvt år til New York i august, så ville være en oplagt måde at komme i stemning til byen på!
  P.s. Jeg er studerende, så får mig giver det så god mening at binge om sommeren – to måneders sommerferie skal udnyttes ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda Pedersen

  Jeg elsker at se de lidt mere spændende og uhyggelige serier her om sommeren -for så er det lyst om natten så man bedre kan se om der kommer nogen efter en haha :P så lige pt er jeg godt igang med både at se den dansk/svenske serie “Broen” samt Pretty little liars.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  OC! Fanstastisk sommerserie der bare er fuld af solskin, feriestemning, fantastisk humor og lækre beachboys!
  Jeg ville elske at vinde denne fede præmie og ENDELIG få set Game of Thrones som ALLE taler om, men som jeg ALDRIG kan snakke med om fordi jeg endnu ikke har set den pga. at SU-budgettet ikke tåler flere streamingstjenester! Krydser fingre! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morten Hammershøy

  Til sene sommeraftener er “The Newsroom” et godt valg. Udover at hvert eneste afsnit er ekstremt velskrevet af Aaron Sorkin, er det en serie der, i kraft at benytte virkelige hændelser som bagtæppe for dramaet, handler om at reflektere for at kunne gøre det bedre fremadrettet. Sommerferie giver ligeledes en mulighed for at stoppe op et øjeblik og gøre det samme. Derudover passer de 3 korte sæsoner fint til hvad man kan nå at binge på en sommer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj-Britt

  Jeg ser Sex and the City. På de varme dage, hvor baby tvinger en til at holde sig i skyggen er det perfekt men nemt og genkendeligt seriekiggeri

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Doris

  Jeg elsker at se badehotellet her om sommeren :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne B. Madsen

  Min favorit er New Girl. Super hyggelig og sjov. Og så Roadies!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det må være min yndlingsserie girls. Er en sæson bagud grundet en meget hård eksamensperiode og ville derfor være perfekt at bruge min to måneders sommer på at gense og se den fantastiske serie inden start på kandidat :)
  Krydser fingre :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Det er ikke svært at være i sommerhumør i år. Troede ikke det kunne blive meget bedre, men må indrømme at jeg lige har grædt af glæde imens jeg så Charlotte og Charlotte. Blev bare helt varm og glad af at gense den serie. Så kan man godt klare en enkelt grå søndag med tømmermænd;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natassia

  jeg elsker at se SATC hver sommer! Og så gad jeg godt få set Mr. Robot, har hørt så godt om den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dana C.

  Åh, der er mange så gode sommerserier! Orange Is The New Black og Ray Donovan – forbinder dem med sommer netop fordi nye sæsoner udkommer når solen (næsten) er ude. Dog, er jeg selv begyndt at bingewatche Game of Thrones helt fra begyndelsen – som at se den påny, men uden al forvirringen omkring de interpersonelle relationer! Nøj, jeg glæder mig til sæsonafslutning i morgen! Nå, men de(n) ULTIMATIVE sommerserie for mig må være Sex and the City og Entourage – superunderholdende og “lette” at se i det gode vejr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Jeg er rigtig glad for Game of Thrones, men den passer helt ærligt bare bedre til en kold efterårsaften. I stedet vil jeg sige Girls. Virkelig god underholdning, og god længde på afsnittene, så man ikke behøver at afsætte en hel aften til et par afsnit :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne W.

  Jeg vil anbefale VEEP med Julia Louis-Dreyfus (Elaine i Seinfeld). Hun spiller fremragende og der er rigtig mange gode grin.
  KH Anne W.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Jeg kunne virkelig godt tænke mig at se Game of Thrones færdig. Har kun set de første 2 sæsoner og de blev set hurtigt! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn Walberg

  NØØØJ👏🏻📽🍿 …hvor er det bare en SUPER lækker sommerpræmie☀️⛱🍹💦 HBO💚🎬🎭

  Jeg mangler stadig at se den sidste sæson af >>Game of Thrones<>House of Cards<< også ligger i toppen!🎬

  Ha' den dejligste søndag☕️🍰

  Mange hilsner fra Linn

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Andersen

  Helt sikkert SATC og girls, dels fordi det er nogle gode tøse serier hvor hjernen kan få en lille pause.. og så er afsnittene en tilpas længde så man lige kan se et afsnit eller 2 når man alligevel holder en lille pause fra solen.. Jeg mener man kan nå at se en del afsnit imellem 12.00 og 15.00 😎👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Hai Abildtrup

  Jeg vil udnytte de 2 måneders fri abonnement fuldt ud ved bl.a. at gense mine ynglingsserier: Game of Thrones, Arn, Dexter.
  Men også ved at komme igang med nye spændende serier, der har fået gode anmeldelser: Vikings, Black Sails, Borgias.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  The Affair! Fordi omgivelserne på øen i serien giver gode sommer-vibes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann

  Jeg har ikke set den nyeste sæson af Orange is the New Black, så det bliver helt sikkert et sommerprojekt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Det ultimative må jo være SATC, som jeg ville binge watche på livet løs henover sommeren og måske krydret med 6. sæson af GoT – der er jo intet som en serie med masser af kulde i (forhåbentlig snart) sommervarmen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene J

  Mit bud måtte nok være Girls! Den serie gør en så glad, og den er fuld af farver som minder en om sommer. (Her tænkes selvfølgelig på deres påklædning😉).
  Så den ville være min summer to go serie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg har kun fået set de første to sæsoner af Orange is the New Black. Sommeren kunne bruges på at blive up to date med serien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • *Pernille*

  Glæder mig til at se den sidste sæson af Black Sails. Pirater, Stærke kvinder, en sagnomspunden skat…. hvad kan være bedre?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie K

  Jane The Virgin! Den allerhyggeligste og sjoveste lille serie, bestående af den enestående og unikke Jane. Man bliver i super godt humør af denne serie, så det er bare en helt helt sikker vinder. Plus – den foregår i Miami

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Tja, jeg sidder her og ser Roots, men den er jo faktisk ikke særlig sommeregnet, for afsnittene varer halvanden time og aint nobody got time for thst, når der er aftensol på terrassen…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Jeg plejer at binge Gilmore Girls hver sommer. Den er så god at slappe af til, selvom den udløser en konstant junkfood-craving.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine M

  En af de ultimative sommerserier for mig (for let’s face it, det er umuligt at vælge en enkelt!) er Rita.
  Det er faktisk lidt svært at sætte en finger på, hvad det præcist er, der gør det, men jeg kommer altid i sommerhumør, når jeg ser den. Ved ikke hvorfor, men den minder mig om frihed og lyse sommeraftener, hvor alt er rart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy

  Jeg har endnu ikke fået set “The good wife” færdig, så den må jeg genoptage her i ferien.
  Ellers er der jo også en ny sæson af Orange is the new Black og “Bloodline” som jeg skal have set færdig.
  Hvis jeg er heldig at vinde abonnement til HBO skal den stå på “The Jinx” og ” The Affair”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg er glad for “The Office” samt “Parks and Recreation” og ikke mindst “Orange is the New Black” om sommeren – jeg er studerende, så noget letfordøjeligt er virkelig godt og specielt i ferien, og så udkommer de nye sæsoner af OITNB jo altid om sommeren :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja J.

  Den ultimative serie at se om sommeren – og på alle andre årstider – er Came of Throne. Normalt er jeg slet ikke til den type serier med eventyr univers osv. men denne har virkelig grebet mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten

  Det må være Beverly Hills – den gamle version. Den serie dør aldrig for mug. Så kan man sidde inde på en gennemsnits sommerdag i Danmark og drømme om surf og sand. 😍☀🌊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna L

  Klassikerne Sex and The City, Gossip Girl og Girls – fordi de foregår i favorit sommerbyen New York!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Den ultimative for mig må være homeland, da jeg mangler at se 5. sæson :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla F

  Den ultimative sommer-serie på da være Girls! Hvis jeg vinder vil jeg dog binge Game of Thrones hele sommeren, da jeg stadig ikke har fået set den. Jeg føler mig virkelig udenfor ved mange sammenkomster, hvor samtalen altid falder på det nyeste afsnit af GoT. NU må jeg få set den, så jeg kan være med i samtalerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Game of Thrones. Uden tvivl. Jeg hader dog, at min sommerflirt med serien stopper i aften, når der er sæsonafslutning. Men der skal helt sikkert catches up i løbet af sommeren med nogle af de gamle afsnit ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika meldgaard

  Orange is the new Black ~ masser af spænding og intriger, lige hvad der giver det ekstra krydderi på min sommer ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara L. G.

  Jeg kan godt lide dystre ting om sommeren – don’t ask me why! Men jeg har lige genset både ‘The Fall’ og ‘The Affair’, og jeg er stadig svært begejstret for begge serier. Dem må man virkelig ikke snyde sig selv for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  jeg er næsten færdig med den nye sæson af Orange is the new black og NØJ hvor har jeg siddet klinget til skærmen! Jeg tror måske jeg kniber en tåre når jeg har set sidste afsnit.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linds

  Den bedste serie at se om sommeren? Det må da være Game of Thrones.
  Hvorfor? Fordi: Winter is comming!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise H.

  Jeg synes Glee passer SÅ perfekt til sommeren. Farverig, glad og fuld af musik. Det kan man kun blive glad af!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vindere af billetter til Hundeliv