Det er fredag og vi har en god nyhed!

Hvis du har set alle sæsoner af Downton Abbey…

Paradise2_BTS_Slideshow_1

… og hvis du, ligesom jeg, har ledt efter en afløser til upstairs/downstairs dramaet, så kommer der et tip til en serie her. Forleden faldt jeg over The Paradise på Netflix og efter at have set tre afsnit er jeg ret hooked. Historien er selvfølgelig en ganske anden og jeg mangler også stadig at komme helt under huden på karaktererne, men jeg kan se et potentiale i serien.

The Paradise er en britisk dramaserie der foregår i 1870’erne og handler om livets gang hos de mennesker der arbejder og handler i The Paradise, Englands første stormagasin. Historien centrerer sig om den unge kvinde, Denise, der får arbejde netop her, i byens prominente stormagasin. Denise kommer fra en lille by og man skulle tro at rykket til storbyen ville være lidt af en omvæltning for hende, men hun er en kvinde med ben i næsen og hun får hurtigt rusket op i tingene i The Paradise på sin egen spidsfindige måde. Denise har ambitioner for sit forestående arbejdsliv og jeg fornemmer også en spirende flirt mellem hende og en elegant herre, så ligesom i Downton Abbey er her grobund for intriger, kærlighedsromancer og generel clinch mellem klasserne. Det er lige noget for mig og mon ikke også Stine kunne være forfalden til at give serien en chance.

Begge sæsoner af The Paradise kan lige nu ses på Netflix.

/ Sissel

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det er fredag og vi har en god nyhed!