Når det regner...

Den dag jeg mødte Ethan Hawke

IMG_1006

New York kan altså bare noget! Som nogle af jer sikkert ved, boede jeg i byen i tre måneder i efteråret 2014. Her fandt jeg virkelig ud af, hvor uendeligt mange seje arrangementer, den by byder på. I forrige uge tog jeg til New York igen for at besøge venner og gense mine yndlingssteder. Her fandt jeg så tilfældigvis ud af, at den store boghandel Barnes & Noble på Union Square var vært for et arrangement med skuespilleren Ethan Hawke samme uge, som jeg var på besøg. Win!

Siden jeg så Before-triologien (og særligt den første, Before Sunrise), har jeg haft et gevaldigt crush på Ethan Hawke. I filmene spiller han den super charmerende Jesse, der tilfældigvis møder den franske pige Céline (spillet af Julie Deply) i et tog. Jeg har tidligere skrevet om min kærlighed til netop den film her og ikke mindst den episke telefonscene.

IMG_0998

Hvad, du måske ikke vidste om Ethan Hawke, er, at han også er forfatter. Han har faktisk skrevet flere bøger, og lige nu er han aktuel med den grafiske roman Indeh: A Story of the Apache Wars, som han har lavet i samarbejde med tegneren Greg Ruth. Og det var netop derfor han var i Barnes & Noble den dag.

Jeg må indrømme, at jeg var pænt ligeglad med bogen, men jeg købte den alligevel for at kunne få lov til at komme op bagefter og få den signeret af min helt. Ethan Hawke var dog så indtagende, når han talte om den bog (eller bare talte i det hele taget), at jeg rent faktisk fik lyst til at læse den. Efter at have oplevet ham in real life, er jeg helt overbevist om, at karakteren Jesse bygger på Ethan Hwake selv. For hold nu op, den mand er lige så charmerende som på film!

FullSizeRender

Da jeg var oppe og få bogen signeret, fik jeg også lige flettet et spørgsmål ind. Jeg var nemlig meget nysgerrig efter at vide, om han skal lave endnu en film med instruktøren Richard Linklater (den sidste film var den formidable Boyhood). Dertil svarede han: “I would be very disappointed if it did not happen”, og spurgte samtidig en del ind til mit navn, som han syntes var ret specielt. Så er vi to Ethan! Jeg vil også blive mega skuffet, hvis det ikke sker. Fingers crossed!

Tror snart, jeg skal gense både Before-triologien og Boyhood. Andre derude, der også er vilde med Ethan Hawke? Eller hvem drømmer I om at møde?

/Stine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når det regner...