Vinderen af HBO Nordic-konkurrencen

Bridget Jones’ Baby – traileren er landet!

Bridget-Jones-Baby

Er jeg den eneste der får flashback til Mamma Mia! og Meryl Streep, der pludselig har tre potentielle fædre på hånden i form af Stellan Skarsgård, Pierce Brosnan og Colin Firth, når man ser den nye trailer til den kommende Bridget Jones film? I Bridget Jones’ Baby står kampen mellem selvsamme Colin Firth og selveste McDreamy (for dem af jer der har set Grey’s Anatomy), Patrick Dempsey. Bridget er blevet gravid, men hvem er faren?

Filmen har dansk premiere d. 15. september, så der går lidt tid, før vi får svaret. Jeg er voldsomt splittet i forhold til, hvem jeg ‘satser på’ (ikke at jeg ligger søvnløs over det), men hvem holder I med? Firth vs. Dempsey – den må dele vandene.

/ Sissel

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af HBO Nordic-konkurrencen