Chef's Table

Binge-watching galore

Orange1

Det er ved at være et lille års tiden siden at Norma Romano opdagede et hul i hegnet i Litchfields gård og hele flokken af kvindelige indsatte stak af for at nyde et øjebliks frihed (og renselse?) i den nærliggende sø i sidste afsnit af Orange is the New Black. Jeg kan huske, at jeg tænkte det var en relativt spøjs sæsonafslutning og jeg er derfor ret spændt på, hvor første afsnit at den nye sæson tager sit afsæt, men også hvordan sæsonen i det hele taget kommer til at udfolde sig.

Som Netflix har for vane, kan vi se hele den nye sæson på premieredagen, d. 17. juni, og mon ikke vi er en del, der kommer til at sidde fængslet (høhø) til skærmen lige den weekend  til et kærkomment gensyn med Piper, Red, Crazy Eyes og alle de andre. Jeg gør i hvert fald. Har man lyst til at gå all in og se samtlige afsnit i træk og så endda på det store lærred, så er det om at smutte en tur i Empire Bio, der i selskab med MIX Copenhagen LesbianGayBiTrans Film Festival byder på 13 timer i selskab med damerne i Litchfield. Fristende, ik?

Læs mere om eventet her og køb billetter her.

Pstt! Vidste I at Orange is the New Black er blevet forlænget med hele tre sæsoner? Det betyder, at vi kan se frem til masser af intriger og seje damer i Litchfield i både 2017, 2018 og 2019.

/ Sissel


Fotocredit: via

2 kommentarer

  • Cathrine

    Det var sådan en spøjs, men også god, sæsonafslutning. Og det lyder godt nok som et spøjst og godt arrangement. Og intenst! KH

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille S

    Åh sæson 4 var jo ALT for god! Særligt ifht. sæson 3, som jeg syntes var lidt bob-bob… Men, hvad skal jeg nu gøre af mig selv ind til juni/juli 2017?!?!?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chef's Table