Jeg glæder mig til: Valley of Love

Ugens Girl Crush: Lisa Bonet

013-the-cosby-show-theredlistdenise

enhanced-buzz-22183-1372371919-5

Lisa-Bonet-Lenny-Kravitz-1988

lisa-bill

Det er et stykke tid siden, at vi har haft et Ugens Girl Crush her på bloggen, men jeg tænkte, at jeg ville trække kategorien frem igen i anledning af, at Lisa Bonnet var med i mandagens afsnit af Girls. Yes, det var hende, som spillede Desis nye (noget kontrollerende) kæreste, Tandice Moncrief. Kunne du genkende hende?

Lisa Bonet kender du nok bedst som Denise Huxtable fra serien The Cosby Show. Jeg synes, hun var SÅ smuk og sej i den rolle. Fra 1982-1991 spillede Lisa Bonet Bill Cosbys søde datter, men i de senere år gjorde hun oprør fra sit ‘pænpige’-image, blev kæreste med rockstjernen Lenny Kravitz, fødte datteren Zoë og blev sidenhen fyret fra serien efter angiveligt at skulle haft “kreative uoverensstemmelser” med Bill Cosby.

Det er ikke den store filmkarriere som den nu 48-årige skuespillerinde, som i øvrigt har ændret navn til Lilakoi Moon, sidenhen har landet. Dog havde hun en ret fin birolle i High Fidelity (2000) som sangerinden Marie De Salle (filmen kan i øvrigt ses på Netflix – jeg genså den fornyelig, og den er stadig god).

//Stine

PS. Jeg vil SÅ gerne eje hele Denise Huxtables garderobe, selvom jeg aldrig ville kunne “pull it off” lige så godt som Lisa Bonet. :)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg glæder mig til: Valley of Love