Four Deadly Tales by Four Killer Women

Nej nej, jeg er da ikke bange for zombier…

FTWD_201_RF_0108_0256-RT

Indlægget er sponsoreret

Altså. Jeg vil ikke sige, at jeg har en decideret fobi for zombier og jeg har da også set George A. Romeros Night of the Living Dead i tidernes morgen. 1968-versionen selvfølgelig ;) Og jeg blev kun lidt bange. Men jeg er altså aldrig kommet i gang med Fear the Walking Dead HBO Nordic, selvom jeg gang på gang har fået anbefalet serien. I USA fik den første sæson af serien cirka 11,2 millioner amerikanere til at sidde klistret til skærmen, så mon ikke der er noget om det.

Jeg mangler en afløser for Girls, hvis sæson 5 netop er sluttet (hulk!), og selvom en serie om levende døde ikke just er det samme som én om 4 damer i NYC, så er jeg alligevel lidt fascineret af tanken. Særligt efter at jeg så videoen herunder. Hvis jeg havde en bil, ville jeg helt klart blive inde i den, haha!

Hvis du, ligesom jeg, først skal til at give dig i kast med Fear the Walking Dead, så ligger alle sæsoner på HBO Nordic. Psst! Husk at den første måned er gratis!

/ Sissel

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Four Deadly Tales by Four Killer Women