Se Game of Thrones under åben himmel

Four Deadly Tales by Four Killer Women

st-vincent

Der er nogle kvinder der har en helt særlig coolness over sig og den kategori hører St. Vincent (a.k.a. Annie Clark) i allerhøjeste grad til i. Ikke nok med at hun er overordentlig smuk og stilet, så er hun en dygtig sangerinde og musiker (jeg var til et af mit livs koncerter, da hun sammen med David Byrne fremførte deres fælles album, Love this Giant, i Falconersalen). Clark har endda designet sin egen guitar, da hun synes, at dem der var på markedet ikke tilgodeså den kvindelige figur. Sejt!

Og nu har Clark et nyt og spændende projekt i støbeskeen, når hun sammen med tre kvindelige instruktører, Jennifer Lynch, Jovanka Vuckovic og Karyn Kusama, skal skabe en horror antologifilm, der efter sigende skulle blive ‘four deadly tales by four killer women’. Hver instruktør har fuld kreativ frihed til at fortælle lige den historie de ønsker, så længe hovedkarakteren er kvinde. Jeg er altså overordentlig spændt på udfaldet og tænker at det kun kan blive sejt, når Annie Clark er inde over.

Stay tuned for mere info om filmen. Og imens vi venter, så tjek lige den cool musikvideo herunder for St. Vincent og David Byrnes Who!

/ Sissel


Foto credit: rollingstone.com

2 kommentarer

 • Dejlig nyhed! Tak for at videreformidle den! 🙏

  Jeg oplevede St. Vincent, da hun var på Roskilde (sidste år?) – hun er simpelthen fantastisk, og jeg er også helt i svime over samarbejdet med David Byrne 😍

  Glæder mig til mere nyt om filmprojektet 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Ja, det var vist sidste år hun spillede der. Hun er så pisse cool! Skal nok holde jer opdateret om projektet :) kh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Se Game of Thrones under åben himmel