At stoppe imens legen er god

Hyldest til Nikolaj Lie Kaas (det måtte vel også være på tide)

12183286-dfhfgh

Nikolaj Lie Kaas er her, der og allevegne i øjeblikket. Eller altid faktisk. Og det kan man jo sådan set kun være glad for, hvis I spørger mig!

Jeg tror faktisk ikke, vi har rundet Bedrag her på bloggen, men personligt kunne jeg godt lide den. Jeg syntes, det var fint med et alternativ til de gængse krimi- og politiske serier fra DRs side. Der var et par afsnit, der haltede lidt undervejs, men jeg var nu overordnet set godt tilfreds. Ikke mindst med NLK.

Nu er han så aktuel i Flaskepost fra P, som Stine og jeg skal ind at se om en uges tid (Sissel ville hellere til Filippinerne, tsk tsk). Jeg synes, NLK er genial i rollen som Carl Mørck, hvilket faktisk kom lidt bag på mig, kan jeg huske, da jeg havde læst Jussi-bøgerne og tænkte, at NLK var alt for ung til den karakter. Men det fungerer virkelig godt – ikke mindst i samspillet med Farres Farres.

flaskepost

Min yndlings-præstation fra NLK er dog den, han leverede i Susanne Biers Elsker dig for evigt, men han har jo absurd mange gode roller på cv’et, – Idioterne, Dirch, Brødre og Blinkende Lygter to name a few – for slet ikke at tale om, når manden bare er “sig selv”! Han er jo virkelig virkelig SJOV altså!

Hvordan har I det med den gode Nikolaj? Fan girls ligesom os?

/Signe

2 kommentarer

  • Jeg er kæmpe fan. Jeg synes han er vanvittigt dygtig og alsidig, og så bringer han bare noget særligt til alle sine karakterer. Han giver dem dybde, synes jeg. Og så elsker jeg hvor helt nede på jorden han er, når man ser ham i interviews, Natholdet, Vi ses hos Clement osv.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At stoppe imens legen er god