Anmeldelse: He named me Malala

Girls Night Out

how-be-single-trailer-poster

Juhuuu – i aften skal vi alle tre i biografen sammen, hvilket er en evighed siden, og selvfølgelig benytter vi lejligheden til at se en sand chick flick, nemlig Christian Ditters nye film, Single i New York. Filmen handler om Alice, der forsøger at navigere rundt i storbyens singlesfære efter et brud med kæresten. Alice spilles af Dakota Johnson, som I måske erindrer, at vi ikke var overdrevet begejstrede for i Fifty Shades of Grey (læs Signes anmeldelse her), men måske hun kan overraske os positivt i denne film. Filmens setting er et ret godt udgangspunkt i vores bog (vi eeeelsker New York) og så plejer Rebel Wilson også altid at tilføre et friskt pust, så det skal nok blive godt!

Har I set filmen endnu og hvad synes I?

/ Sissel

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: He named me Malala