Anmeldelse: He named me Malala

Girls Night Out

how-be-single-trailer-poster

Juhuuu – i aften skal vi alle tre i biografen sammen, hvilket er en evighed siden, og selvfølgelig benytter vi lejligheden til at se en sand chick flick, nemlig Christian Ditters nye film, Single i New York. Filmen handler om Alice, der forsøger at navigere rundt i storbyens singlesfære efter et brud med kæresten. Alice spilles af Dakota Johnson, som I måske erindrer, at vi ikke var overdrevet begejstrede for i Fifty Shades of Grey (læs Signes anmeldelse her), men måske hun kan overraske os positivt i denne film. Filmens setting er et ret godt udgangspunkt i vores bog (vi eeeelsker New York) og så plejer Rebel Wilson også altid at tilføre et friskt pust, så det skal nok blive godt!

Har I set filmen endnu og hvad synes I?

/ Sissel

1 kommentar

  • Den er OK, ret sjov. Men så heller ikke mere. Og er altså ikke fan af Dakota Johnson, har dog ikke set 50 Shades, så kan ikke sammenligne med denne film.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse: He named me Malala