Lynanmeldelse af 'Single i New York'

Anmeldelse: 5 hurtige om Flaskepost fra P

flaskepost

Kl 12.20 lørdag middag er normalt ikke et tidspunkt, vi ynder at frekventere biografen, men det var ikke desto mindre det, vi gjorde i går – årsagen var muligheden for at se Flaskepost fra P SAMMEN (uhh, 2 gange på 10 dage, but who is counting!) og det skulle vi ikke komme til at fortyde. Here is why:

1) Filmen var virkelig creepy og nervepirrende! Faktisk i SÅ høj grad, at Stine hele 4 gange måtte gemme sig bag tørklædet – og selv Signe måtte  lukke øjnene et øjeblik!

2) Det var en (overraskende?) humoristisk film. Eller også var det bare os, der slet ikke kunne styre vores crushes på NLK og Fares – sjovt var deres samspil i hvert fald. Det, tror vi nok, resten af biografen også syntes. Om end vi vist var dem, der grinede højst.

3) Klart den bedste af de 3 Jussi-filmatiseringer. Til trods for at bogen ikke umiddelbart er den bedste (hvis I spørger Signe)

4) En meget udansk film. På den gode måde. Den er flot produceret, tempoet er højt hele filmen igennem og man får thriller-smæk for skillingen!

5) Fik vi sagt, at vi elsker NLK og Fares Fares?

Vi giver Flaskepost fra P 5 stjerner.

4 kommentarer

 • Teresa

  Jeg er faktisk ret vild med “5 hurtige”-anmeldelse-formatet. Flere af dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg HADEDE den. Jeg synes den var unødvendigt klam og at den gik over grænsen (min i hvert fald) mange, mange gange. Det var faktisk min første film fra serien og jeg er også ret sikker på at det bliver min sidste. Fares var cool, men Nicolai Lie-Kaas var godt nok ynkelig. Men jeg kunne forstå på min date (som elskede den, men alligevel også syntes at den var lige lovlig klam til tider), at det var pga noget, som var sket i sidste film. Som jeg jo ikke havde set. Måske var det en fejl at jeg ikke så de første først? Haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Som udgangspunkt vil jeg klart mene, at man bør se de to første film/have læst bøgerne for at kunne forstå Carl Mørck “and where he is coming from”. Taget ud af kontekst kan jeg godt følge dig i din vurdering af ham, men det giver fuldstændig mening – og er (hvis du spørger mig) glimrende portrætteret af NLK, historikken taget i betragtning. Klam…ja! Unødvednigt klam…VI syntes det ikke, men måske vi bare ser for meget HBO til dagligt til at kunne blive “forarget” :-) KH Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lynanmeldelse af 'Single i New York'