I dit TV i aften: Kapringen

Love <3 We’ve all been there

love-poster

Stine guidede fornyligt til den nye serie, Love, på Netflix, og da jeg selv brugte weekenden under dynen med en omgang vintersnue, var det en oplagt mulighed for at tjekke serien ud. Allerede inden jeg gik i gang, havde jeg på fornemmelsen, at serien ville ramme plet hos mig. Manden bag serien, Judd Apatow, har nemlig også produceret en af mine yndlings chick-flicks, Bridesmaids, og har instrueret Amy Schumer-komedien Trainwreck (læs min anmeldelse af filmen her). Derudover er han executive producer på Girls, så det virkede som et match made in heaven.

Serien handler om Mickey (Gillian Jacobs) og Gus (Paul Rust), der efter et tilfældigt møde i det lokale supermarked indleder et – i første omgang – venskabeligt forhold. Mickey er smuk, men halvalkoholisk og har en række kuldsejlede forhold bag sig og Gus er det slående billede af en halvkikset nørd, men kombinationen af de to karakterer en del af charmen ved serien.

love-tv-review-netflix

Tonen i Love er meget uhøjtidelighed, tempoet er langsomt på den fede måde og serien giver et underholdende blik på vores tids datingscene. Byder serien på noget nyt? Ikke decideret. Men den er underspillet sjov og på sin vis tåkrummende, men den ramte noget i mig. Stine foreslog jer sidste år at se Togetherness, hvis I allerede var opdateret på Girls og Looking i dette indlægLove er lidt i samme boldgade, så hvis I ligesom jeg var begejstrede for de førnævnte serier, er det bare med at få set Love. Jeg selv mangler kun de sidste fire afsnit, men heldigvis er det allerede nu bekræftet at der kommer en sæson to – sandsynligvis i februar 2017.

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften: Kapringen