Én film jeg skal se inden Oscaruddelingen

Lidt mere Oscar-spam

2016_oscar_shorts_gallery

Beklager på forhånd, men de næste 10 dage kommer det til at handle en del om Oscaruddelingen, der ruller over skærmen om lidt over en uge – søndag d. 28. februar. Som tidligere nævnt er jeg pt. i et kapløb med tiden om at få set så mange Oscarnominerede film som muligt inden da. Det gør bare aftenen lidt sjovere.

Og synes man, ligesom jeg, at det også er lidt interessant at se, hvad der sker i kortfilmsgenren, så tag et smut i Cinemateket lørdag d. 20. februar, hvor de viser de Oscarnominerede live action kortfilm og på søndag d. 21. februar, hvor de viser de nominerede animationskortfilm. Læs mere og køb jeres billetter lige her.

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Én film jeg skal se inden Oscaruddelingen