Love <3 We've all been there

Kom i stemning til i aften

1200x630bf (0;00;08;05)

Eftersom at jeg kommer til at vende lidt op og ned på døgnrytmen grundet Oscaruddelingen  i nat, er min plan for denne søndag at lave så lidt så muligt, snuppe en morfar eller to lidt på forhånd og så få udfyldt min stemmeseddel. Mangler man inspiration til, hvor krydserne skal sættes og har man, ligesom jeg, ikke fået set alle de ‘store’ film, så er der god hjælp at hente hos Filmnørdens Hjørne, der traditionen tro prøver at forudsige, hvilke film, der vinder hvad og samtidig sætte tonen for den forestående festaften.

Årets Oscar podcast, der kan høres her, runder hele 5 timer og 22 minutter, så personligt kommer jeg nok ikke selv til at høre hel baduljen, men så er der i hvert fald lidt at give sig i kast med indtil der transmitteres live fra den røde løber på TV2 fra kl. 23.15.

Glædelig Oscar!

/ Sissel

1 kommentar

  • Cæcilie

    Anden god opvarmning er Oscars egen youtube kanal. Siddet netop og ser panel med foreign film.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love <3 We've all been there