5 ting jeg ikke forstår i Greys hvide verden

It’s a wonderful night for Oscar, Oscar, Oscar. Who will win?

la-et-mn-oscar-2016-scenes-best-picture-nominees-20160114

Om 19 dage går det ned til årets Oscaruddeling og vi glæææder os! Som med alle andre højtider (ja, award season er da en højtid!) er der en masse traditioner der gør sig gældende. Personligt plejer jeg at holde Oscaraften hjemme med alt hvad der hører til af bobler til den røde løber, stemmesedler, guf fra Palmen og pailletter i godt selskab med ligesindede filmnørder.

Er man til det lidt mere storstilede kan man lægge vejen omkring Empire Bio, der inviterer til Oscarshow inkl. gratis kaffe, konkurrencer og overraskelser. Inden den røde løber rulles ud i L.A. vises Lenny Abrahamsons Room, der er nomineret for bedste film, instruktør og manuskript samt i kategorien bedste kvindelige hovedrolle.

Arrangementet koster 125 kroner og I kan købe jeres billet her.

/ Sissel

Foto credit: via

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

5 ting jeg ikke forstår i Greys hvide verden