Lidt mere Oscar-spam

Imens vi venter på Girls sæson 5

Girls

Det er ikke fordi jeg normalt glæder mig til at weekenden er overstået og arbejdsugen starter igen. Men på den anden side af lige netop denne weekend er der noget at glæde sig til, for på mandag vender vores yndlingspiger tilbage i den femte sæson af Girls. Jeg gætter på at vi ikke er ene om at se frem til dette?

Det skal blive spændende at se, hvordan sæsonen kommer til at udvikle sig. Jeg gætter på, at vi kommer til at se en lidt anderledes, og måske mere voksen, version af Girls i denne femte og næstsidste sæson. Afslutningen af fjerde sæson pegede i hvert fald i den retning. Marnie har nok indset, at Desi ikke er helt så dedikeret, som hun håbede (på trods af et frieri), men traileren herunder udtrykker meget eksplicit at Marnie skal giftes. Men med hvem? Shoshanna har rykket teltpælene op er flyttet til Japan. Finder hun lykken der eller vender hun tilbage til New York? Hannah har løsrevet sig fra Adam og er nu i et, tilsyneladende, mere stabilt forhold med kollegaen Fran. Har hun endelig fundet ro? Jessa fik en mindre åbenbaring efter Carolines fødsel og beslutter sig for at blive terapeut. Kommer hendes ellers flyvske tilværelse til at finde et holdepunkt her?

Alle de spørgsmål! Nu må det godt bare blive mandag!

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt mere Oscar-spam