Dagens premierefilm: Spotlight

I dit TV i aften: Kapringen

ka_a4_opmaak_nieuwsbrief_6 (0-00-08-01)

Er I, ligesom Signe og jeg, store fans af instruktør Tobias Lindholm, der med årets Oscarnominering af hans seneste film, Krigen, endelig får den ultimative internationale anerkendelse vi synes han fortjener, så tune ind på DR2 i aften kl. 20.00 og se eller gense Kapringen. Både Signe og jeg var svært begejstrede for filmen, der formår at forbinde kapringen på  Det Indiske Ocean og den samtidige forhandling på dansk jord på en virkelig vellykket måde. På rollelisten ses Pilou Asbæk, Søren Malling, Dar Salim samt Roland Møller, der alle fire leverer bundsolide præstationer. Har I endnu ikke set filmen, vil jeg på det kraftigste anbefale den.

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens premierefilm: Spotlight