I dit TV aften: Boys Don't Cry

Smith + Mamet

PicMonkey Collage

I sensommeren fortalte Stine om en kommende Showtime-serie, der skulle tage udgangspunkt i Patti Smiths bog, Just Kids, som handler om hendes opvækst og liv i New York med fotografen Robert Mapplethorpe. Bogen, og nyheden om serien, var både Stine og jeg ret meget oppe at køre over. Siden har der dog ikke rigtig været noget nyt om serien.

Nu ser det til gengæld ud til, at der er film på tegnebrættet, instrueret og skrevet af Ondi Timoner og med Matt Smith (Doctor Who) og Zosia Mamet (Girls) på rollelisten som henholdsvis Robert Mapplethorpe og Patti Smith. Filmen, med titlen Mapplethorpe, handler om Robert Mapplethorpe selv og hans vej til success i 1970’erne til hans tidlige død i 1989. Filmen er på nuværende tidspunkt i præ-produktion, så der går noget tid før vi får lov til at se ‘Shoshanna’ udfolde sig som ikoniske Patti Smith, men personligt glæder jeg mig helt vildt til at se, hvordan udfaldet bliver.

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV aften: Boys Don't Cry