Følg med!

Nye film på Filmstriben

steppeulven_3

Vi har nævnt det mange gange før, men Filmstriben er og bliver en udtømmelig kilde til både nye og gamle film og altså lidt af et skatkammer, når man engang imellem synes at Netflix eller HBO er løbet tør for noget man kan se. Eller hvis man bare har lyst til at dykke ned i nogle danske film. For nyligt er Ole Christian Madsens Steppeulven og Bille Augusts Stille Hjerte for eksempel landet på siden.

Vi var svært begejstrede for begge film, da vi så dem i biografen, så de får lige en anbefaling med herfra. I kan læse min anmeldelse af Stille Hjerte her og Stines og min anmeldelse af Steppeulven her.

/ Sissel

4 kommentarer

 • Susae Kristiansen

  Næ nej! Filmstriben er ikke det man ser, når Netflix ikke er interessant længere. Filmstriben er da førstevalget. Der finder man jo smalle film af anden etnisk oprindelse end amerikansk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Meeeen det gør man nu også på Netflix ;) men du har ret i at, der er et større udbud af f.eks. danske film på Filmstriben og det er en kæmpe plus :) kh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina Marcussen

  Filmstriben.dk er fantastisk! Billedkvaliteten er ikke den allerbedste, men synes alligevel tilbuddet slår HBO og Netflix, fordi udbuddet simpelthen er bedre og mere indholdsrigt. Desuden er det også sundere at man kan vælge max fem gode film på en måned istedet for 10 dårlige amerikanske komedier.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Når ret skal være ret, så synes jeg at Netflix efterhånden har fået et rigtigt fint udbud, også inde for dokumentarfilm og udenlandske film f.eks, så udelukkende dårlige, amerikanske komedier er det jo ikke :) Men du har helt ret i at Filmstriben er genial og et fantastisk supplement til betalingstjenesterne. Kh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følg med!