Bag om The Revenant

I dit TV aften: Boys Don’t Cry

____54516c25b9432-medium

Hillary Swank er, for mig, en af de skuespillerinder, som man lidt glemmer indtil hun sporadisk dukker op på radaren. Jeg husker hende først som Carly Reynolds, enlig mor og kæreste med Steve, i sæson 8 af Beverly Hills 90210 og som Maggie Fitzgerald i Million Dollar Baby –  en rolle som hun vandt en Oscar for. Men hendes nok største præstation (som hun ligeledes fik en Oscarstatuette for) er i det autentiske drama, Boys Don’t Cry, fra 1999, hvor hun meget overbevisende spiller den 20-årige Brandon Teena. En ung mand, der flytter til en lille by i Nebraska, hvor han hurtigt falder til. Han bliver accepteret af drengene og får beundrende blikke fra pigerne. Indtil en dag, hvor sandheden kommer frem. Brandon Teena er i virkeligheden en kvinde! Og da hemmeligheden kommer frem, får det tragiske følger. I kan se filmen på DR3 kl. 22.00.

PS: filmen har også cool cat Chloë Sevigny og Peter Sarsgaard på rollelisten.

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag om The Revenant