McDreamy har fået mig på krogen!

Åh Oscar, Oscar, Oscar, hvornår kommer den da-aaag…?

krigenteaserplakat

Årets Oscaruddeling nærmer sig med hastige skridt og det kræver lidt ekstra nørderi på området. Heldigvis er vi ikke ene om at tælle ned til hvad der efter min mening kan betragtes som årets favorithøjtid, nemlig awardsæsonen, hvor Oscaruddelingen lige sætter prikken over i’et til sidst. På Det Danske Filminstitut har da selvsagt også en ret stor interesse for feltet og nok særligt i år, hvor hele to film, Tobias Lindholms Krigen og Joshua Oppenheimers og producer Signe Byrge Sørensens The Look of Silence, er med i opløbet.

I anledningen af det forestående show har instituttet samlet 10 facts om Oscaruddelingen i et dansk perspektiv. Eksempelvis er det anden gang at Joshua Oppenheimer og Signe Byrge Sørensen er nomineret til en Oscar. Sidste gang var i 2014 med dokumentarfilmen The Act of Killing. Vil I læse resten af listen kan I klikke ind og se den lige her.

/ Sissel

Foto credit: Nordisk Film

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

McDreamy har fået mig på krogen!