5 optursting ved første afsnit af den nye sæson af "Årgang 0"

3 serier jeg glæder mig til i 2016

GIRLS_CB_Ep502_04_22_15_163

GIRLS (SÆSON 5)
Ja behøver vi at sige mere? Vi elsker Girls her på bloggen, og vi har derfor kæmpe optur over, at serien vender tilbage den 22. februar på HBO Nordic. Det bliver spændende at se om Marnie rent faktisk bliver gift med douchebag’en Desi, om Hannah fucker sit nye forhold op, om Shoshanna klarer den i Tokyo, og og om Jessa kan holde sig clean. Jeg tror det af en eller anden grund ikke.. :).

P.S. Elsker Marnies bryllupsmakeup i traileren.

 

LOVE (SÆSON 1)
Speaking of Girls fik jeg en virkelig god nyhed i går. Judd Apatow, der er executive producer på Girls (som i øvrigt også var producer på Trainwreck), har skabt en helt ny serie til Netflix. Den hedder Love, og selvom traileren ikke røber meget, er jeg sikker på det nok skal blive godt. Den handler – ikke overraskende – om kærlighed, og er i følge en pressemeddelse fra Netflix “en hylende morsom, tåkrummende og hudløst ærlig beretning om det moderne parforhold”. Serien får premiere på Netflix 19. februar.

TOGETHERNESS (SÆSON 2)
Jeg er var vild med første sæson af Togetherness, som jeg tidligere har skrevet om her. Og hvis du har set den ved du, at den endte med lidt af en cliffhanger i forhold til Michelle og Bretts parforhold. Uh, mandage bliver så gode i februar med nye afsnit af Togetherness og Girls.

Glæder I jer også?

//Stine

2 kommentarer

  • Helt sikkert også GIRLS! Jeg er virkelig vild med den serie… og selvom, der er rigtig mange gode serie i disse år, så synes jeg, at GIRLS kan noget særligt.
    Den er en 4-ever serie – ligesom SATC, FRIENDS og alle de andre :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 optursting ved første afsnit af den nye sæson af "Årgang 0"