Bezzerwizzer X Girls On Film

LørdagsKino på Nationalmuseet

6c00bfbaa4

Som et helt nyt initiativ vil Nationalmuseet én lørdag i hver måned lægge hus til en omgang lørdagskino. Filmene skifter mellem kendte klassikere, film der har opnået kultstatus, nyere spillefilm og sjældne overraskelser. Hver film bliver introduceret af en af Nationalmuseets inspektører, der samtidig sætter filmen ind i en historisk kontekst. I oktober stod lørdagens film på Luchino Viscontis film Leoparden fra 1963 og december måned kommer til at byde på en ganske særlig juleoverraskelse, der først bliver afsløret når man er sunket godt ned i de bløde sæder. Jeg synes det lyder noget så hyggeligt. Hvis I har det på samme måde, kan I købe billetter til arrangementet d. 5. december lige her.

/ Sissel

Foto credit: CPH PIX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bezzerwizzer X Girls On Film