De 10 mest læste indlæg i året, der gik!

Godt nytår fra Girls On Film

vintage-new-years-14-640x803

Årets sidste dag. Normalt en dag, hvor man lige reflekterer over året der gik. Men den klarede vi i gårsdagens indlæg, hvor vi rundede årets 10 mest populære indlæg. Så i stedet vil vi nøjes med at ønske jer et knaldhamrende godt nytår og pas nu på hinanden, når det går løs derude.

PS: har I et ledigt øjeblik i løbet af dagen, kan I jo passende se Emmy prisuddeling kl.13.35 på TV2 Zulu. Og så skal vi selvfølgelig lige se Dronningens nytårstale kl. 18.00 og 90 års fødselsdagen kl. 23.40.

Foto credit: blisstree.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 10 mest læste indlæg i året, der gik!