I dit TV i aften

De 10 mest læste indlæg i året, der gik!

front_alle_gift_ved_foerste_blik

2015 er snart gået, og som det sig hører og bør, når man nærmer sig starten på et nyt år og slutningen på et andet, har vi været i gemmerne og set lidt på året, der er gået i Girls on Film regi. Kigger man på de indlæg, der har været mest populære, kan vi konkludere et par ting:

1) I E.L.S.K.E.R Gift ved første blik. DR-serien sætter sig tungt på såvel førstepladsen, men også på 4 af de resterende pladser på top-10! Ikke at vi er specielt overraskede, for der var den-onde-lyneme også meget at snakke om i denne sæson! Det mest populære indlæg blandt dem alle var dette!

2) Selvom 2015 var året, hvor Beverly Hills 90210 havde 25(!!!) års jubilæum, så betyder det ikke, at I har fået nok af gode, gamle Beverly. Ganske vist snuppede Gift ved første blik førstepladsen, men Beverly sætter sig solidt på anden og tredjepladsen med dette og dette indlæg.

3) Om det er tilfældigt, eller om Stine skal overveje en karriere inden for tabloid-verdenen, er uvist, men ikke desto mindre gætter vi på, at dette og dette indlæg primært har fundet vej til top-10 pga overskrifterne?

4) Sidst men ikke mindst konkluderer vi, at I ikke gav meget for en af 2015’s mest omtalte film – 50 shades of Grey – eftersom dette indlæg også sneg sig ind på top-10. Og helt ærligt: Det elsker vi jer (også) ret meget for, for magen til ligegyldig og overhypet film har vi da sjældent set!

Tak for opbakningen, I rare og kloge læsere. Vi håber ikke, I er i tvivl om, hvor glade og taknemmelige vi er for, at I læser med, og vi glæder os allerede til 2016 i jeres “selskab”!

/Stine, Sissel & Signe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften