3 film du skal se på CPH:DOX - Marlon Brando, Ejersbo og Blur

Vi bliver nødt til at snakke om Gift ved førte blik!

121113659

Var jeg den eneste, der sad i går og følte, at der var et eller andet, jeg havde misset ift Ane og Ulriks exit fra programmet? Bevares, hvis det ikke stod til at redde, stod det ikke til at redde, men var det ikke en anelse dramatisk, den måde hele “bryllupsnat-miseren” blev udlagt på?! Jeg kunne ikke lade være med at få lidt ondt af den stakkels mand. Nu mistænker hele Danmark ham nærmest for at have gjort et eller andet helt skørt ved hende! Jajks.

Og dont even get me started on Lene & Poul. Hvordan gik DET så galt? “Altså vi snakker meget, men snakker vi SAMMEN?” Ej, jeg blev altså lidt træt på vegne af mit køn der!

Snakken har i hvert fald gået ved kaffemaskinen på mit arbejde i dag, og jeg er en lille smule træt af, at der er en hel uge til næste afsnit…

/Signe

Photo Credit: Snowman Production/DR1

12 kommentarer

 • Teresa

  Det gjorde helt ondt i maven i går, med præcis de to par. Jeg er meget enig i at man virkelig sad og tænkte hvad fanden Ulrik hade gjort, men så sluttede hun af med at sige at hun ville ønske de var blevet enige om at vente med at være intime til de fem uger var overstået, og det holder jo heller ikke. Ret urealistisk, hvis meningen er at man bliver forelsker undervejs i processen.

  Nu håber jeg bare Lene og Poul får løst det, for de var siiiindssygt søde sammen i det første afsnit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Enig, enig, enig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ved ikke, om jeg synes det er urealistisk at vente med sex i 5 uger. Min kæreste og jeg ventede længere tid og jeg var forelsket i ham inden ;)
   Men jeg synes det var meget underligt i går. Okay, fair nok hvis hun har fortrudt at det gik lidt for hurtigt på brudenatten, men netop at sidde og få det til at lyde som om, han bare ville kalde hver gang han siger, at hun har pæne øjne – det er godt nok ekstremt. Jeg havde også primært ondt af ham.

   Den der med Lene og Poul synes jeg også mest er Lenes ansvar. Hun virker til at have nogle helt vilde ideer og forventninger til samtaler imellem to mennesker, som lige har mødt hinanden. Easy tiger!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Du har helt ret, Jeanett!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Eeiijj, ja! Det var så ærgeligt. Håber virkelig ikke, at Ulrik skal ud en eller anden medie-hetz nu… Jeg håbede virkelig at Ane lige ville give det en chance mere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel

  Jeg synes, at Ulrik opførte sig lidt dumt i de første par afsnit. Men jeg havde virkelig ondt af ham i det seneste. De hentydninger som Ane kom med omkring ham fik det nærmest til at lyde som om han havde overfaldet hende!! Helt utilgivelig opførsel/udtalelser fra hendes side.. Det virker lidt til at især kvinderne (Læs: Lene & Ane) har nogle ret urealistiske forventninger til deres partnere. Jeg tror også, at jeg ville være gået ret hurtig kold i Lenes filosofiske samtaler…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hvor er det fedt, at du kommenterer, Mikkel ;-) Synes virkelig, du har ret mht Anes udtalelser i onsdags – det var ikke i orden på landsdækkende tv at hænge manden sådan ud! Og ja, jeg tænker, at de fleste mænd (og åbenbart også nogle kvinder incl. undertegnede) havde fået koldsved af at skulle svinge sig op til de der samtaler, Lene gerne ville have! KH Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Mærkeligste program nogensinde! Jeg har så ondt af Paul og Lenes høje krav til ham, fordi egentlig tror jeg, de kunne fungere rigtig godt, hvis de slappede lidt mere af i hinandens selskab :) Men der er alt for lang tid til tirsdag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ja, man tænker desværre lidt, at deres skib (også) er sejlet allerede nu! KH Signe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg synes det er helt rigtigt at (nogle af) kvinderne i denne sæson har nogle lidt urealistiske forventninger – helt modsat sidste års sæson, hvor det var mændene. Jeg er spændt på afsnittet i aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ja, det er godt set, Anne – det var faktisk ret modsat sidste år!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 film du skal se på CPH:DOX - Marlon Brando, Ejersbo og Blur