Konkurrence: Vind billetter til The Hunger Games: Mockingjay - Part 2

Stream fire gratis film fra årets CPH:DOX!

unnamed

CPH:DOX er efter 10 dages intens filmfestival ved at være ved vejs ende. Vanen tro vil der de kommende dage være en del ekstravisninger af de mest populære film, men I har også mulighed for, ganske gratis, at streame fire af festivalens film – Yallah! Underground, The Mind of Mark DeFriest, Human og In Limbo.

The Mind of Mark DeFriest følger vi USA’s største flugtkonge. En mand, der – med mange, korte afbrydelser! – har tilbragt næsten hele sit voksne liv i fængsel.

In Limbo tager afsæt i en kortlægning af internettets labyrintiske indre – og af dets sjæl. Franske Antoine Viviani fører tankeeksperimentet ud i livet i et digitalt essay, hvor et æterisk subjekt – et elektronisk spøgelse – vågner et sted i den retningsløse labyrint af information, og kortlægger en virtuel verden, hvor internettets grundlæggere selv spøger i kablerne.

Yallah! Underground er en helt ny generation af unge kunstnere brudt i gennem i kølvandet på det arabiske forår. De er drevet af et fælles ønske om en fri og fredelig fremtid – og af udsigten til langt om længe at kunne udtrykke sig frit.

Human er den franske mesterfotograf Yann Arthus-Bertrands portræt af menneskelivets mangfoldighed på vores lille planet. Et portræt af mennesket overalt på jorden. Vores forskelle og ligheder, hvem vi er, og hvordan vi kan leve sammen.

De fire film vil være tilgængelige indtil i morgen, tirsdag, kl. 23.59 og I kan se dem lige her.

/ Sissel

Foto credit: CPH:DOX

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind billetter til The Hunger Games: Mockingjay - Part 2