Gift ved første blik: En gæstebloggers bekendelser

Så er der Adventure Film Festival i byen!

unnamed

Èn filmfestival har knap nok forladt København, før en anden indtager byen. Denne gang er det Danish Adventure Film Festival, der rammer Cinemateket i København og Øst for Paradis i Aarhus i dagene fra d. 1. – 13. december. Det er skandinaviens største adventure filmfestival og i år kan de oven i købet fejre deres 20 års jubilæum.

Årets festival har mere end 30 adventurefilm på programmet og kommer vidt omkring i adventuresportens forskellige afkroge, lige fra skisport og snowboard til klatring og bjergbestigning. Der er fokus på spænding og adrenalin, alt sammen bundet op omkring flotte billeder og inspirerende fortællinger.

Jeg har kigget lidt i programmet og fundet frem til i hvert fald to film jeg skal nå at se. Den ene hedder How to Change the World og handler om en gruppe unge pionerer – journalister, fotografer, musikere og forskere – som i 70’erne sætter sig for at stoppe Nixons tests af atombomber i Amchitka i Alaska, og som ender med at skabe bevægelsen Greenpeace. Den anden er Bushcraft om Troels, hvis store interesse ligger i at dyrke det primitive kystfriluftsliv og samtidig kunne give hjernen fri og lade kroppen arbejde.

I kan læse meget mere om festivalen samt købe billetter lige her.

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gift ved første blik: En gæstebloggers bekendelser