I dit TV i aften: En syrisk kærlighedshistorie

Gift ved første blik: En gæstebloggers bekendelser

front_alle_gift_ved_foerste_blik

Sikke en fin måde 3. sæson af Gift ved første blik sluttede på. Jeg tror, at det er min favorit sæsonafslutning indtil videre. I går gav jeg (missjeanett.dk) mine bud på hvem der blev sammen, og det var faktisk skræmmende godt ramt (hvis jeg selv skal sige det ;))

Afsnittet startede med Randi og Niels. De nåede jo nærmest at sige, at de ville være sammen, før vi nåede til mødet med præsten. Som jeg skrev i går, er det ikke den voldsomme forelskelse, vi har set med dem, men eksperter har ramt det, de begge søgte. De blev selvfølgelig og heldigvis sammen! De er stadig sammen i dag, men er endnu ikke flyttet sammen (Randi udtalte, at de tilgengæld er sammen næsten hver dag). De regner med at flytte sammen i Niels’ hus på et tidspunkt.

Derefter kom turen til Poul og Lene. Puha. Jeg regnede ikke med det hele store der, men jeg blev dejligt overrasket over, hvor fint de får det afsluttet. De har begge lavet mange fejl, men som jeg er sikker på de har lært rigtig meget af. Det var rigtig rart at se, at de begge fik sluttet projektet på en moden måde. Jeg kunne faktisk godt se de to være rigtig gode venner. Lene og Poul blev, ikke overraskende, skilt og de er helt skilt i dag. Poul er stadig single, men Lene har netop mødt en fyr, som hun dater.

Sidste par var Line og Michael, og det var dem, som jeg havde sværest ved at regne ud af de tre, som var tilbage. Jeg hældede til, at de blev sammen i programmet, men at de efterfølgende er gået fra hinanden. Jeg fik ret i, at de i går valgte at blive sammen. Jeg tror, at de har været mere forelsket, end jeg har fanget. De virker som utrolig søde mennesker, men samtidig svære at læse, så jeg havde svært ved at tolke, om deres manglende savn, når de var fra hinanden, var en bagatel, eller et symptom på at det ikke skulle være dem. I dag er de stadig sammen, så der fik jeg ikke ret. Line bor i Aarhus og Michael i København. Der har været mange gætterier på de sociale medier om Line og Michaels forhold, da hans lejlighed er blevet sat til salg (den kan blive din for 4 millioner). Grunden til dette er, at de flytter sammen til april – i New York! Who saw that one coming?! Michael har fået tilbudt job derovre og Line leder nu også efter et.

Hvad siger I til det sidste afsnit?

/Jeanett

5 kommentarer

 • cecilie

  Fedt med ekstra info! Hvor søren opsnapper du alt den ekstra info på Facebook? :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har opsnappet det lidt forskellige steder: artikler og så fra den chat, som var på DR lige efter programmet. Her chattede alle deltagerne (minus Niels – han var ude at fælde juletræer. You gotta love Niels ;)) med seerne og svarede på spørgsmål.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg blev også helt varm om hjertet, da jeg så det her afsnit :D Jeg vil også!

  Og fedt med ekstrainfo, det er også på tide, at der kommer nogle succeshistorier i den danske version!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes at det var en super afslutning :blush:
  Havde selv gættet på Randi & Niels + Line & Michael, så det blev jeg glad over.. synes de er rigtigt søde sammen, og har ramt plet omkring hvad de alle søgte.

  De giver et så godt indtryk at man har lyst til at fortsætte med at følge deres rejse …… Håber der kommer noget omkring det :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var sådan et skønt afsnit – har været fan fra starten. Selvom mange har været efter Lene, var jeg rigtig vild med hendes akademikerstil og hun prøvede virkelig at forstå Poul, som var ret vattet:-/ Men lidt sympati fik jeg da for ham til sidst.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften: En syrisk kærlighedshistorie