The bitches are back!

Gift ved første blik – Disse par bliver sammen!

1400-gift-ved-foerste-blik

Der er ingen tvivl om, at Gift ved første blik har været et varmt samtaleemne (også) i år – ikke mindst her på bloggen. Vi har holdt med først den ene, så den anden, og har krummet tæer NÆSTEN ligeså meget, som under Franks famøse bryllupstale sidste år. Ej okay, intet slår den, men stadig…

Nu er programmet så nået til vejs ende, og vi har – som resten af jer, der følger programmet – naturligvis tænkt en del over, hvem der forbliver gift, og hvem der bliver skilt. Vi er alle tre enige om, at det par, vi tror mest på, er Randi og Niels. De virker ganske enkelt som et virkelig godt match, og de har en naturlighed i deres forhold, som ingen af de andre umiddelbart har. Vi er også alle tre ret vilde med Line og Michael som par og ikke mindst deres håndtering af hele eksperimentet – Sissel tror lidt på, at de godt kunne forblive gift, imens Stine og jeg er mere skeptiske. Specielt Stine har hørt rygter om, at Michael er blevet spottet i lufthavnen med en anden kvinde end Line – og i øvrigt har vi fået snuset os frem til, at hans lejlighed er til salg (det kan selvfølgelig også betyde, at han flytter til Århus?) Lene og Poul har vi allerede afskrevet sidst, og vi tror ikke på den store forsoning imellem dem.

Foruden vores eget navlepilleri omkring programmet, har vi fået en blogger, vi selv følger, og som er KÆMPE fan af Gift ved første blik (også det amerikanske – hvori der er voldsomt mere drama end i det danske skulle vi hilse fra hende at sige!) til at komme med hendes forudsigelser – og hun vil også gæsteblogge i morgen om udfaldet af aftenens program. Tag godt imod Jeanett og hendes vise ord (og besøg hendes blog her!):

Poul & Lene
Åh jeg ville så gerne skrive, at jeg tror på, at de i sidste øjeblik, begge to, tager hovedet ud af røven (pardon my french) og finder kærligheden. Men jeg tror ikke på det. Best case scenario, så har de gennemført eksperimentet og har lært noget af forløbet, som de kan tage med sig videre i livet. Poul og Lene bliver skilt.

Michael og Line
De er simpelthen for søde sammen og jeg synes, at de har været utrolig fornuftige og positive hele vejen igennem. Jeg kunne især godt lide, at ingen af dem panikkede over, at de ikke havde savnet hinanden helt vildt, da Line tog halvandet døgn til Aarhus. De valgte at fokusere på de gode ting og ikke komme ind i en negativ spiral (som Michael sagde). Modent og god indstilling! Jeg er lidt bekymret over, at Line dog flere gange har haft behov for at fortælle, at hun ikke rigtig savner, når hun har været “hjemme”. Hun har næsten virket lidt lettet, når hun skulle afsted.
Jeg tror, at de vælger at blive sammen i aften, men jeg tror ikke, at Line er flyttet til København. Der er et eller andet med de der Aarhus-piger i programmet. Kan I husket Katrine fra sidste sæson? Hun havde det godt nok også stramt over, at flytte fra Aarhus til Kbh. De har derfor et langdistanceforhold og hvis de ikke er gået fra hinanden nu, så tror jeg, at det desværre sker.

Randi og Niels
I starten tænkte jeg “Det her går slet ikke”, “Der er ingen kemi” og nu synes jeg, at de er det bedste match overhovedet. Det er ikke den der stormende forelskelse eller den der “all consuming love” (red. som Carrie kalder det i Sex and the City), men jeg tror på, at det er lige præcis det, som de begge har ledt efter. Trygt, rart og et virkelig godt match. Det har måske ikke været det mest spændende par at følge, men jeg tror, at de er lykkelige.
Jeg er slet ikke i tvivl om, at Randi og Niels forbliver gift og i dag bor sammen i et af deres huse.

/Signe

7 kommentarer

 • Anne

  Altså en ting er at flytte fra Århus til Kbh, en anden er at flytte til Hvidovre :) Ej, jeg tænker bare, at det måske ville have været lidt mere spændende, hvis man var flyttet ind til byen – selvom Katrine var MEGET knyttet til Århus.
  Jeg tror også, det ville være sikrest at sætte sine penge på Randi og Niels og jeg synes helt sikkert, de er et godt match. Det der måske virkede som mangel på kemi i starten, kan måske skyldes den jyske facon med lidt mindre armbevægelser. For de lød jo begge ret tilfredse, når de snakkede med kameraet. Jeg glæder mig i hvert fald til i aften og til at se, hvem der ender sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha touche! Der er lidt forskel. Men de der Århus-piger er godt nok knyttet til deres by. Og det er især mærkværdigt at de har sagt ja til at flytte, men virker alligevel ikke helt med på den

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Hvad med den anden vej? I både Kathrine og Lines tilfælde er det jo ikke engang noget de snakker om, at mændene kunne vende snuden mod Aarhus ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er fordi de har udfyldt – til eksperterne – at de enten ikke kan eller vil flytte. Og det er jo fair nok – man skal bare melde det ud inden. Både Line og Katrine havde sagt til eksperterne, at de godt ville flytte. Men da det kom til stykket, så var Katrine ikke så frisk. Så det handler simpelthen om at mændene har udfyldt det i deres papirer inden de blev matchet :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Hvem tror I bliver sammen i aften? Jeg har kigget i min spåkugle og kommer med mine tre bud lige HER, hos de seje Girls on Film-piger. I morgen får I min reaktion på udvalget – på samme […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Nu vi er ved ‘Gift ved første blik’, så er det næsten obligatorisk at tage politikens test

  http://politiken.dk/kultur/filmogtv/ECE2941148/test-dig-selv-hvilken-gift-ved-foerste-blik-type-er-du/

  Jeg er en Michael :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The bitches are back!