29. november - adventskonkurrence

Bezzerwizzer X Girls On Film

samlet opstilling Bricks CMYK

Godt nok lader vi os for det meste underholde af film, TV og serier, men da Bezzerwizzer kontaktede os og spurgte om vi ikke ville prøve deres nye bricks version af, kunne vi ikke sige nej. For vi går da heller ikke af vejen for et godt spil. Særligt ikke når vi i samme omgang kan få testet vores viden om blandt andet TV-serier og filmperler. Så forleden mødtes vi alle tre til spilleaften og en god gang tapas hjemme hos Stine.

Bezzerwizzer Bricks er otte separate små quizspil, der hver især dækker et emne – Storbyer, Danske hits, Fodboldens stjerner, Kogekunst, Det danske sprog, Filmperler, Store overskrifter og TV-serier. Man kan vælge at quizze i et par enkelte emner eller i alle otte, og kortene kan også bruges sammen med det klassiske Bezzerwizzer brætspil.

PicMonkey Collage

Vi kørte et par runder igennem i TV-serier, Filmperler og Det danske sprog og det var et kæmpe hit. Udfordrende og med den fine detalje at man ved hvert svar også får en lille anekdote med på vejen, der relaterer sig til spørgsmålet. Oplagt at tage med på tur, hvis man ikke orker at slæbe hele det store brætspil med.

Hvis I også har en lille spillefugl gemt i jer, så følg med her på bloggen den kommende tid. Vi har nemlig en lille overraskelse i ærmet til jer.

Indlægget er lavet i samarbejde med Bezzerwizzer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

29. november - adventskonkurrence