Nu I er så glade for film-quizzer...

“So you like show tunes. It doesn’t mean you’re gay. It just means you’re awful.”

2a07fa

Hvad søren er det der er så pokkers fængende ved Glee? Både Stine og Signe har set stort set alle sæsoner og betegner sig selv som Glee’oholics (Stine gav dog lidt op ved 6. sæson). Så på et tidspunkt, da der var lidt dødvande i serieskuffen og jeg gik og ventede på at nogle af mine yndlingsserier kom tilbage (The Affair og Fargo blandt andet…), kastede jeg mig altså over Glee. Jeg er nu godt i gang med 2. sæson og jeg kan ikke stoppe.

Jeg forstår det egentlig ikke helt, for mange af karaktererne er rimelig pres. Jeg nævner i flæng. Rachel – har man set mage til selvoptaget egotripper? Will Schuester skal vist forestille at være lidt af en hot lærer? Eller hvad? Er jeg den eneste (udover Sue Sylvester) der synes han er en flødebolle med lidt for meget pomade i håret? Det samme gælder Finn – skolens pæne quarterback. Really?

Men hillemænd, Sue Sylvester til gengæld. Gotta love her! Kæmpe thumbs up til Ian Brennan, der skriver de fleste af hendes replikker, for de er da lige i skabet. Hun er 100 % min yndlings Glee-karakter. I virkeligheden er hun nok en af de elementer i serien der holder mig til fadet. Hende og så seriens tilgængelighed og ukomplicerede handlingsforløb, der kan være ret indbydende efter en lang dag på arbejdet.

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu I er så glade for film-quizzer...