Sæsonpremiere på Fargo

Noget om gyserfilm!

ghost_dimension_plakat

Dette indlæg er sponsoreret!

Halloween nærmer sig, og selvom jeg efterhånden forbinder det mere med græskar end med decideret uhygge, er det da en kærkommen lejlighed til lige at støve ens gyser-repertoire af! Vi har tidligere været inde på hvilke gyserfilm, der er blandt vores favoritter. Personligt har jeg altid været virkelig begejstret for Nattevagten, The Shining og What Lies Beneath. Men også en film som Paranormal Activity skræmte livet halvt af mig! I næste uge rammer det nyeste Paranormal skud på stammen de danske biografer, og vi kunne let være klar på at begive os i biografen for at se, hvad den kan. Der ER bare noget creepy ved at se en gyserfilm på det store lærred med fuld tryk på lyden – her kan man ikke bare mute, som man kan på tv’et derhjemme, og man kan derfor heller ikke slippe væk fra de værste øjeblikke. Hvilket jo sådan set er hele meningen med en god gyserfilm!

I kan se traileren til Paranormal Activity 5, Ghost Dimension her:

 

/Signe

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæsonpremiere på Fargo