Amadeus

Leo forever

pictures-leonardo-dicaprio-wallpapers-hd-leonardo-dicaprio-wallpaper-photos-young-56336e5e035f42bac4fe711704c83833-image-77196

Der skal ikke herske den mindste tvivl om, at vi er nogen her på bloggen der havde et seriøst teenagecrush på Leonardo DiCaprio i 1990’erne. Og vi har det nok til dels stadig. Jeg var ikke typen der havde mit værelse klistret til med fanplakater af forskellige bands. Det eneste der kom op på mine vægge var DiCaprio. Det var Leo all the way. Min betingelsesløse teenageforelskelse var så seriøs, at selv min far opfangede den og en dag kom han hjem med soundtracket til Titanic på CD. Min lykke var gjort. Jeg brugte timevis på værelset, hvor jeg hørte My Heart Will Go On på repeat og tegnede blyantstegninger af Leo. Jeg har stadig min billet fra første gang jeg så Titanic og Signe så filmen 3 gange i biografen på en uge og skrev endda et digt til ham. Så man kan godt sige, at vi var rimelig ramte.

I dag rullede nostalgien så ind over mig, da jeg faldt over dette indlæg. Det viser sig nemlig, at 90’er-Leo lever i bedste velgående et sted i Sverige i skikkelse af Konrad Dannerud, som I kan se på billedet herunder. Who knew? Hvis I vil se flere billeder af Leona…. jeg mener Konrad, så kig forbi hans Instagram her.

Rigtig god weekend derude!

/ Sissel

Screen Shot 2015-10-30 at 11.22.16

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Amadeus