Det lugter af en gylden Oscar

Kvinder, sko og passion

2

Personligt synes jeg ikke, at jeg har sådan overdrevet mange sko derhjemme (men det har min mor vist en anden mening om…). Slet ikke dem med de høje hæle. Det bliver mest til sneaks. Så på dén måde er jeg ingen Carrie Bradshaw (heller ikke på så mange andre måder i øvrigt). Men de fleste kvinder har nu nok prøvet det der med at sidde med det helt perfekte par sko på i butikken og tænke ‘dem bliver jeg simpelthen bare nødt til at eje’. For mig skete det sidst med et par virkelig geniale Nike Air Max 1 og jeg kan stadig ikke helt få hænderne ned over, at de står ude i min entré.

Det har DRK lavet en lille programserie om, der får premiere i aften kl. 20.30. Her kigger de på, hvordan kvindens rolle har udviklet sig igennem tiden og hvordan det afspejler sig i skomoden. Hvad fortæller sko egentlig om vores tid, om kvindens identitet og om hendes status i samfundet? Jeg synes det lyder ganske interessant, så jeg skal i hvert fald se med i aften.

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det lugter af en gylden Oscar