Girls On Film - Nu på Spotify med filmhits

Hvad skal der ske efter sidste sæson af Girls, Dunham?

lena-dunham-girl-power.jpg

HBOs hitserie, Girls, synger på sidste vers. Det vil sige, vi har heldigvis lige en femte og sidste sæson at se frem til, som efter sigende skulle lande engang efter nytår. Vi synes selvfølgelig, at det er ærgerligt, at vi ikke kommer til at se mere til Hannah, Shoshanna, Jessa og Marnie. Ej at forglemme alle de øvrige karakterer som vi efterhånden har lært så godt at kende. Men nogen gange er det måske også bedst at stoppe imens legen er god. Og så kan man jo i stedet kaste sig ud i en seriøs omgang Girls maraton og lige nappe alle 5 sæsoner.

Men! Lena Dunham har selvfølgelig allerede et nyt projekt i støbeskeen. Denne gang en komedie, der som Girls, bliver et samarbejde mellem Dunham og HBO. Serien, Max, centrerer sig (ikke overraskende når vi har med Dunham at gøre) om den feministiske bevægelse i 1960’erne og handler om en ung, talentfuld journalist (spillet af Lisa Joyce), der forsøger at komme frem i en ellers mandsdomineret industri. Vi er spændte på, hvordan det kommer til at udfolde sig. Hvad siger I?

/ Sissel

Foto credit: Terry Richardson

1 kommentar

  • Tina

    Der står inde på wikipedia, at sjette sæson bliver den sidste. Wiki er dog ikke altid pålidelig, men jeg håber. Ellers glæder jeg mig til andre Lena projekter. :)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Girls On Film - Nu på Spotify med filmhits