Konkurrence: Vind billetter til Sicario

Difficult People

fw657ctnxixa-full

På søndag, d. 1. november, lander der en ny komedieserie på HBO Nordic. Det er ingen hemmelighed, at jeg (og de to andre) er ret store fans af HBOs udvalg af serier, så da der tikkede en mail ind med nedenstående trailer for serien Difficult People, måtte jeg se den med det samme.

Serien handler om Billy Epstein og Julie Kessler; begge komikere og bosat i New York. De er generelt ikke så positivt indstillet over for noget, undtagen hinanden. Det går ikke rigtig godt for nogen af dem, hverken i privatlivet eller for karrieren og frustrationerne over deres fejlslagne liv lader de gå ud over alle andre omkring dem.

Efter at have set traileren ved jeg ikke helt, hvad jeg skal forvente. Umiddelbart virker hverken Billy og Julie som særligt empatiske karakterer, men måske komikken kan bære serien? Det giver mig lidt håb, at Amy Poehler er executive producer på serien, for hun er både afsindig sjov og lidt af en cool cat. Jeg skal i hvert fald lige tjekke første afsnit ud på søndag.

/ Sissel

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind billetter til Sicario