Noget om pilotafsnit: Carries mørke hår og det falske Walsh house!

25 år med Beverly Hills 90210

39601_beverly_hills_90210_3_123_563lo1

Serien med verdens mest kendte postnummer har fødselsdag i dag. Det er 25 år siden, at første afsnit af Beverly Hills 90210 rullede over skærmen i USA. I Danmark måtte vi lige vente til 1992, før vi fik fornøjelsen. 296 afsnit á 44 minutters varighed blev det til i alt. 13.024 minutter eller lidt over 217 timer for os der har set samtlige afsnit. Flere gange ;)

Jeg gik i anden klasse, da TV2 begyndte at vise Beverly torsdag aften. Jeg fik lov til at blive oppe og se serien sammen med min mor og jeg kan huske, at jeg tit lå på tæppet under sofabordet, fordi jeg synes, det var lidt pinligt, når de kyssede. Sidenhen blev adskillige eftermiddage efter skole brugt på intrigerne og kærlighedsdramaerne i 90210. Et generationsportræt af 1990’erne, der behandlede de gængse teenageproblemer. Og så alligevel. Få se bare grafikken herunder (venligst udlånt af dr.dk). Godt nok spænder serien over en periode på 10 år, men sandsynligheden for at 3 ud af 9 personer i en vennegruppe får en stalker eller at 6 ud af 9 er døden nær, den er vist lille. Ikke desto mindre labbede man det jo i sig og det er helt klart en af mine yndlingsserier fra dengang. Så hurra fra Beverly og måske man i dagens anledning skulle gense et afsnit eller to?

/ Sissel

beverlyhills_25aar_huge

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om pilotafsnit: Carries mørke hår og det falske Walsh house!