Dinner and a movie

Trainwreck

Trainwreck-Movie-Poster-2015

Instruktør Judd Apatow, manden bag Knocked Up og The 40-Year-Old Virgin, har slået pjalterne sammen med en af vores yndlingsdamer, Amy Schumer. Denne kombination har resulteret i en vanvittig sjov komedie om singlepigen, Amy, der nyder det frie liv med fester, fyre og tilfældig sex. Tingene vendes dog op og ned, da hun møder sportslægen Aaron.

En karikatur af singlivet? Ja. En forholdsvis forudsigelig kærlighedshistorie? Ja. Men ikke desto mindre er filmen vanvittig velskrevet, morsom og replikkerne rammer hovedet på sømmet hver gang. Hvis man har set Amy Schumers stand-up (eller bare set hende på slap line hos Ellen Degeneres her), så er det ingen overraskelse, at det er hende der står bag manuskriptet. Ej heller er det tilfældigt, at hovedpersonen hedder Amy, da filmen til dels er baseret på frk. Schumers eget liv (se bare her).

Trainwreck-Set-Visit-Amy-Schumer-Featured-970x545

Der bliver ikke lagt fingre imellem, selvironien er til at skære i og jeg elsker det. Og ja, jeg kunne nikke genkendende til nogle af singlelivets facetter, der dog (heldigvis) blev leveret med et glimt i øjet. De få øjeblikke af alvor er velvalgte og med til lige at hive filmen ned på niveau, når de velleverede punchlines truer med at stikke af. Trainwreck er hvad den udgiver sig for uden for meget pis. Sjov og straight up. Ligesom Amy Schumer. Hvis du kunne lide Bridesmaids eller bare elsker Amy Schumer, ligesom mig, så er denne film helt sikkert noget for dig. Jeg giver Trainwreck 5 stjerner.

/ Sissel

Foto credit: screenrant.com

2 kommentarer

 • Line de Fries Gjesing

  Uuuuuuh – er desværre ikke så enig GOF :/ Jeg havde glædet mig til ‘Trainwreck’ og den kom da også godt fra start. Men så gik det da helt galt! Jeg synes, den ville ALT for meget, og havde svært ved at finde ud, hvilken film den gerne ville være – hvilket resulterede i, at det blev til mange og usammenhængende historier og i min optik én samlet dårlig oplevelse. Gode grin – bestemt til tider – god film – ikke rigtig omend jeg gerne ville have, det var anderledes… Synes nemlig også rigtig godt om Amy ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Det er jo altid godt med lidt modstridende holdninger :) Jeg synes nu personligt, at filmens idé var ret klar og selvom det kammede lidt over til slut, havde jeg en rigtig god biografoplevelse og jeg kunne sagtens finde på at se filmen igen når den engang havner på en VOD-tjeneste. Mvh Sissel / Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dinner and a movie