I dit TV i aften: The Reader

Ny dokumentar sætter pelsindustrien under lup

Screen Shot 2015-09-23 at 11.49.06

Dokumentarfilm er ikke det vi gør os mest i her på bloggen, men fra tid til anden dukker der en dokumentar op, der fanger vores blik og Pels er en af dem. Filmen handler som titlen antyder om den omdiskuterede pelsindustri og tager sit udgangspunkt hos psykolog Frank Nervik, der under dække af at ville være pelsfarmer i stedet afdækker pelsindustriens hemmeligheder med skjult kamera.

Pels vises i Grand på tirsdag d. 29. september kl. 19.00. Efter visningen vil der være debat (hvilken vi kun kan forestille os bliver heftig) om dyrevelfærd og den danske pelsindustri. Filmen har på grund af sit kontroversielle emne nemlig allerde vakt en del opsigt, og pelsindustrien har – ikke overraskende – været alt andet end postive over dens tilblivelse.

Har du ikke mulighed for at deltage på tirsdag, viser DR2 filmen dagen efter. Vel og mærke en censureret udgave (efter pres fra Kopenhagen Fur), hvor adskillige kontroversielle scener, der viser bagsiden af pelsindustrien er klippet ud. Og nu skal der ikke gå aktivisme i den, men vil du have det fulde billede af, hvad der egentlig foregår bag lukkede døre på pelsfarmene, så mød op i Grand på tirsdag.

Læs mere om eventet og tilmeld jer på Facebook her og se filmens trailer her.

Pels_Still_98255

Foto credit: Piraya Film

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I dit TV i aften: The Reader