90'er - Hawke

Kom i biografen til halv pris med Biografklub Danmark

carol2-xlarge

Så viser kalenderen  – trist nok – efterår! Men men.. der er også gode ting ved lidt mørkere og koldere dage. I hvert fald hvis man som os elsker at gå i biografen. Efter en lidt tynd sommer på filmfronten glæder jeg mig i hvert fald til en masse gode oplevelser her i efteråret.

Og når man nu alligevel skal i biografen, kan man ligeså godt spare lidt på billetprisen. Her kommer Biografklub Danmark som sædvanlig til undsætning. De har netop skudt sæsonen i gang, og der er virkelig mange lovende film på programmet i år. Køber man et medlemsskab, kan man se filmene til halv pris (så bliver der også råd til popcorn og cola :)).

10028705-ricardo

Første film på programmet er Sommeren 92, som fik premiere i sidste uge (og som vi har omtalt her). Det er en film, vi her på bloggen har glædet os rigtig meget til, især på grund af et virkelig godt cast: Ulrich Thomsen (i den bærende hovedrolle som landstræner Richard Møller Nielsen), Lene Maria Christensen, Cyron Melville, Gustav Giese m.fl.. Og ja så har vi alle tre en alder, hvor vi FAKTISK kan huske den sommer i 1992. Der bliver masser af nostalgi ;).

Vi glæder os også meget til at se Carol med altid fantastiske Cate Blanchett i hovedrollen som en overklassefrue fanget i et mislykket ægteskab (Signe har tidligere omtalt filmen her). Og skal det blive spændende at se, hvad Thomas Vinterberg har i ærmet med den danske film Kollektivet, hvor Trine Dyrholm og Ulrich Thomsen spiller et akademikerpar, der flytter i kollektiv i en kæmpe villa i Hellerup.

kollek

Man kan vælge mellem to pakker hos Biografklub Danmark: Grundpakken, der består af syv film, og Pluspakken, der består af ti film. Det kan betale sig at gå flere sammen om medlemsskaber, da hver 6. medlemsskab er gratis. Køb medlemsskab til Biografklub Danmark her.

/Stine

Indlægget er lavet i samarbejde med Biografklub Danmark.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

90'er - Hawke