EMMY-uddeling i morgen!

Fargo sæson 2

516875

Jeg E.L.S.K.E.D.E første sæson af Fargo. Simpelthen! Jeg var fuldstændig fanget af serien fra allerførste afsnit og både plottet, karaktererne og hele eksekveringen, er efter min mening, afsindigt vellykket. Serien vandt da også velfortjent tre Emmy statuetter for Outstanding MiniseriesOutstanding Directing and Outstanding Casting til sidste års uddeling.

Som i True Detective rystes posen i sæson 2 og et nyt hold af karakterer og en ny fortælling introduceres. Denne gang tager serien sit udgangspunkt i 1979 in Sioux Falls, South Dakota og Luverne, Minnesota. Politibetjenten Lou Solverson (Patrick Wilson) er netop hjemvendt fra Vietnam og leder efterforskningen af en sag, der involverer både en lokal bande og et større mafiasyndikat. Lous svigerfar, sheriffen Hank Larsson (Ted Danson) tager del i efterforskningen og det er ikke en helt let opgave de to er kommet på.

Fargo_hires2

Der skal meget til for at persongalleriet fra sæson 1 kan blive overgået og jeg er virkelig spændt på, om denne sæsons cast kan leve op til mine forventninger. Udover Wilson (I husker ham måske fra sæson 2 af Girls, hvor han spiller lægen, Joshua) og Danson (CSIBored to Death), er Jean Smart, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Nick Offerman, Brad Garrett, Kieran Culcin (yes, Macaulays bror), Bokeem Woodbine og Jeffrey Donovan på rollelisten. De fleste af dem er skuespillere som jeg har stiftet begrænset bekendtskab med, men tit synes jeg det kan være en fordel, når man begynder på en serie, at man ikke har en masse forudindtagede holdninger. Så det skal nok ende med at blive ganske godt.

2. sæson af Fargo har premiere d. 13. oktober på HBO Nordic og I kan se med lige her!

/ Sissel

Foto credit: HBO Nordic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EMMY-uddeling i morgen!