Standing on Water

Steel Magnolias – en film man SKAL have set?

MV5BMTkxMDE1MDY3N15BMl5BanBnXkFtZTgwOTAwNjYxMTE@._V1__SX1303_SY579_

Jeg kender et par utroligt dejlige damer, der har været efter mig, fordi jeg aldrig har set Steel Magnolias(Det stærke køn). Ret intetanende om, hvad den film åbenbart har af kult-status blandt folk over 35 (…host…) fik jeg fumlet mig ud i noget med, at det vel ikke var verdens undergang ikke at have set den. Men det er det måske? På en måde er det sgu også lidt mærkeligt, at jeg aldrig har fået den set – den har både Julia Roberts, Shirley MacLaine, Daryl Hannah, Sally Field OG Dolly Parton på rollelisten. Novra for en parade af 80’er darlings. Er jeg en dårlig film-blogger, når jeg endnu ikke har krydset dén film af på min liste?!

/Signe

NB. Filmen kan ses på Netflix.

15 kommentarer

 • Mette

  Jeg ville skynde mig at få den set, hvis jeg var dig :) Ikke fordi du er en dårlig filmblogger fordi du ikke har set den, men fordi du har snydt dig selv for en fantastisk film :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Pabian

  Total yndlingsfilm☺️ Glæd dig❤️
  /www.leapplus2.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  For 120. gang… Se den! Den er sød, fin, fantastisk og fjollet :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Ja, ja, jaaaaa da – Sissel og jeg ser den sammen på tirsdag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene jacobsen

  Den SKAL ses!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Det er et must-see. Ligesom pretty woman.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Ej ja, GØR det! Den er så god. Og jeg tudede mig igennem meget af den… DO IT DO IT

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   I will, I will tutsen – Sissel og jeg skal se den på tirsdag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Nu går jeg lige mod strømmen.

  Måske havde jeg meget høje forventninger efter disse kommentarer…. Jeg så den nemlig lige i går aftes på netflix og synes ikke den var fantastisk. Sød og fin, ja, men jeg kunne sagtens have levet uden at se den :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Sissel og jeg skal se den på tirsdag, så nu ved jeg snart, om den er “hypen” værd!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • natasha

   Jeg havde præcis samme oplevelse!
   Så den pga indlægget her, og jeg var heller ikke imponeret. Flere har sammenlignet den med stegte grønne tomater, som jeg personligt synes er meget bedre end steel magnolias.
   Dolly Parton var til gengæld ret charmerende – det er første gang jeg har set hende på film.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe

   Tror måske lidt, det er en generationsting? Lidt ligesom vi, der er født i start 80’erne, har det med Clueless.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Standing on Water