3 gode film på HBO Nordic lige nu

Standing on Water

ISA2 foto_ISA

Standing on Water er dokumentarfilmen om Casper Steinfath. 21 år. Født og opvokset i Klitmøller med en dansk mor og amerikansk far. Bølgerne i det kolde nord prægede Caspers opvækst og gjorde ham til en passioneret surfer. En passion, der har indtjent ham adskillige medaljer inde for SUP* surfing og han kan bryste sig af at være en af de bedste SUP surfere i verden.

I disse tider, hvor snakken går om et udkanstdanmark, der langsomt affolkes, er det inspirerende med en film som viser et samfund i det nordvestlige Jylland, hvor man har fundet sit kald. Jeg er sikker på, at denne film nok skal gøre sit for at trække folk til Thy og jeg forestiller mig allerede mig selv liggende og padle rundt i Vesterhavet til næste sommer.

Klit foto_Peter Alsted

Peter Alsted har begået en lille perle af en dokumentarfilm om surfmiljøet i Klitmøller og om Casper Steinfaths opvækst i Thy og rejser rundt i verden med hans familie. Det er en personlig, men samtidig universel fortælling, om at finde sin passion og følge den ved at overkomme sin frygt på vejen. Historien om Caspers opvækst er akkompagneret af en smuk og gennemtænkt visuel æstetik og ditto lyddesign, der fangede mig fra start til slut. Det er en vedkommende og flot film som man hverken behøver at være surfer eller fra Thy for at sætte pris på. Stor anbefaling af filmen herfra! Jeg giver Standing on Water 5 stjerner!

Standing on Water har premiere onsdag d. 26. september i Grand Teatret.

/ Sissel

Foto credit: ISA + Peter Alsted

*Stand Up Paddle

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 gode film på HBO Nordic lige nu