3 gode grunde til at se Irrational Man

Noget om dovenskab og yndlingsserier

Entourage 1Der er egentlig vildt mange serier, som jeg i min beskæftigelse som film/tv-serie-blogger bør få set. Jeg nævner i flæng: True Detective sæson 2 (selvom den eftersigende skulle være dårlig?), The Jinx, Breaking Bad (ja jeg ved det er en skamplet på mit serie CV, at jeg ikke har set den endnu), The Fall og Bloodline. Bare for at nævne nogle få.

I stedet er jeg gået i gang med at gense én af mine favoritserier Entourage fra ende til anden igen (jeg har tidligere skrevet om serien her). Det er så dejligt velkendt og afslappende at se en serie, man kender så godt. Har I det på samme måde?

how-vincent-chase-is-more-like-ryan-gosling-481326

Jeg fik lyst til at se gense Entourage efter, at jeg for nogle uger siden så Entourage – The Movie i biffen. Lad mig sige det sådan: Jeg var vældig godt underholdt, men jeg synes nu ikke den kunne leve op til seriens generelle høje niveau. Det var Sex and the City syndromet om igen, hvis du spørger mig ;). Se filmen, hvis du allerede er fan af serien og karaktererne  – ellers er det ikke noget, jeg vil anbefale.

Alle otte sæsoner af Entourage kan ses på HBO Nordic her.

 Dette indlæg indeholder affiliate links.

/Stine

6 kommentarer

 • natasha

  Jeg kender godt det der med at gense serier. Jeg har en tendens til at se SATC-serien igennem en gang om året……..
  Men seriøst, se lige the jinx. Der er kun seks afsnit, og den er sindssygt fængende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Det vil jeg overveje! Den er på min liste..lige når jeg har set resten af Entourage ;)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille S

  TELL ME ABOUT IT
  – Det er netop derfor jeg gik i gang med SATC for gud ved hvilken gang, da jeg for nylig blev færdig med seneste sæson af OITNB… Og forinden jeg så seneste sæson af OITNB, havde jeg da lige nappet sæson 1 og 2 – for anden gang – bare lige fordi.. Det er et tryghedssyndrom, måske? Man ved hvad man får, man kan lige tjekke insta/facen imens afsnittet kører, man kan grine af alle de gode jokes igen/græde af de triste scener igen og sige replikkerne, idet de bliver sagt på skærmen. What’s not to like!? :P
  Til gengæld har du lige tilføjet Entourage over på min liste af serier der skal ses (når jeg er færdig med SATC, that is..) – en liste hvor True Detective sæson 2 iøvrigt også står. Sammen med HOC sæson 3 (ja, jeg skammer mig lidt her..)
  Til gengæld bliver du NØDT til at se Jinx, som Natasha også skriver. SÅ fængende og kun 6 afsnit – det kan klares på 2 aftner ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Hej Pernille. Åh ja SATC. Har ikke tal på hvor mange gange jeg har genset det sereie :). Og du har helt ret – det er så meget nemmere at multitaske, når man kender en serie til hudløshed :).
   Og jeg ved det med The Jinx – det er skammeligt at jeg ikke har set den endnu. Så snart regnvejret kommer tilbage skal jeg se den! :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har det helt på samme måde med FRIENDS :) Den kan genses et uendeligt antal gange og stadig være god! Men ellers er Parks and recreation også en anbefalelsesværdig serie, der altid er vanvittig underholdende! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine

   Uh mangler stadig at tjekke Parks and recreation ud. Den må også på listen – tak for anbefalingen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 gode grunde til at se Irrational Man