Patti Smiths "Just Kids" bliver til tv-serie

Girls On Film fylder 2 år

tumblr_njhpr4nZMq1trbagzo1_1280

Man går altid hen og bliver lidt nostalgisk, når man runder et skarpt hjørne. Sidste år gjorde vi status over 365 dage der var suset afsted og som havde bragt os et langt stykke. Det er stadig ikke helt til at forstå, at I er så mange der følger med. Vi bliver så glade, når vi kan mærke jer derude. Enten når I kommenterer her på bloggen eller på Facebook og Instagram. Så bliv endelig ved med det.

Sidste år gav vi jer en lille Q&A, så I kunne lære os hver især lidt bedre at kende (I kan læse   indlægget her). I år vil vi gerne høre jer, hvad I har gjort jer af tanker om bloggen. Er der nogen indlæg I gerne vil have flere af? Er der noget I synes er mindre interessant at læse om?

Foto credit: rare-marilyn.tumblr.com

 

6 kommentarer

 • Pernille S

  Stort tillykke til den bedste blog! :)

  Hvilke tanker jeg gør mig om bloggen.. Hmm – just keep up the good work :)

  Alle indlæg er som regel gode og brugbare i en eller anden forstand, så der er ikke nogen jeg kan pinpointe frem for andre – det skulle dog måske være når I anbefaler film / serier (doh), for jeg bruger faktisk ofte jeres anbefalinger, når jeg skal i biffen eller starte på en ny serie.. :)

  Kh en fast læser gennem nu to år (og many more to come!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   1000 tak Pernille! Dejligt at høre at du har været med fra start og at du kan bruge vores små anbefalinger til noget! kh Sissel / Girls On Film

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • natasha

  Tillykke!!!!!
  For noget tid siden sagde I noget med at I overvejede at gå fílmhistorien igennem, eller i hvert fald se på perioderne. Det håber jeg I stadig har lyst til, det ville jeg synes var fedt!
  Måske en periode, dets træk og instruktørere og tre film i foretrak derfra?
  Nu har jeg selv haft filmhistorie med Peter Schepelern, så måske er min interesse lidt farvet, men jeg håber ikke jeg er den eneste der ville elske de indlæg!
  …. Endnu engang TILLYKKE :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Hej Natasha, mange tak! Og ja, det var mig, der havde planer om den helt store filmhistoriske gennemgang. Jeg har selv haft Schepelern og jeg elskede virkelig hans timer. Så jo, jeg lover at jeg kaster mig over projektet :) kh Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Først og fremmest tillykke og tak for en fantastisk blog!
  Jeg synes også, at jeres serie/film anbefalinger er de bedste/mest brugbare indlæg. Det eneste jeg “mangler” er, at i endelig får set sherlock og laver et indlæg om, hvor fantastisk og vellavet den er :grin:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Mange tak, Mette! :) åh, Sherlock, det må vi se på, måske nu hvor vi går imod lidt koldere tider. KH Sissel

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Patti Smiths "Just Kids" bliver til tv-serie